Cazare Bârsana. Vezi aici ce alternative ai!

Turiştii  care vor să viziteze localitatea maramureşeană au de unde să aleagă. Bârsana este cunoscută în ţară şi numai pentru mănăstirea de maici din localitate dar şi pentru faptul că localnicii păstrează vii tradiţia şi portul popular. 








Pensiunea agroturistică „Fraţii Paşca“ este situată în comuna Bârsana, la 20 de kilometri de Sighetu Marmaţiei şi 75 de kilometri de Baia Mare. O bază de cazare nouă, construită din lemn de brad, cu interiorul amenajat rustic, aşezată într-un cadru natural plăcut şi liniştit, ferit de circulaţia maşinilor. Pensiunea dispune de 36 de locuri. Toate camerele sunt dotate cu TV şi cablu, încălzire centrală şi baie proprie. Preţul pentru o cameră este de 70 de lei iar pentru un apartament de la 100 la 120 de lei, preţuri la care se adaugă 15 lei micul dejun pentru o persoană, 25 de lei prânzul şi 20 de lei cina. 



Pensiunea „Denisa“ este situată în localitatea Văleni, lângă Bârsana, pe drumul ce leagă Bârsana de Ocna Şugatag sau Valea Izei de Valea Cosăului. Dispune de 10 locuri de cazare în 5 camere. La cerere se pot instala paturi suplimentare. Pensiunea completă costă 90 de lei în sezon şi 70  de lei în extrasezon. Mâncarea se serveşte pe săturate nu pe porţii şi horinca la fel. Tariful poate fi redus în funcţie de mărimea grupului, durata sejurului şi voia gazdei.

Sursa: Maramuresul Online


Leave a Reply