Ninsoarea revine în Maramureş !

Maramureşul e sub zăpadă.

La această oră ninge în Pasul Gutâi, la Cavnic, în zona montană, în Pasul Roata şi la pârtiile de schi. În Pasul Prislop, la Borşa precipitaţiile sunt sub formă de lapoviţă. 
Carosabilul sectoarelor de drumuri publice din judeţ (naţionale şi judeţene) este curat şi umed, cu excepţia unui tronson al DN 18, în Pasul Prislop, între km 165 şi km 175, unde conducătorii auto vor întâlni pe carosabil un strat de zăpadă frământată cu grosimea de până la un centimetru.               
Angajaţii societăţii care asigură şi întreţin viabilitatea DJ 184 Baia Sprie-Cavnic şi DJ 109F Cavnic-Budeşti au intervenit cu utilaje cu lamă pentru a îndepărta zăpada depusă pe carosabil. De asemenea,  au împrăştiat 48 de tone de material antiderapant pentru a preveni formarea poleiului şi pentru combaterea zăpezii de pe carosabil. Stratul de zăpadă pe acostamentul celor două drumuri judeţene măsoară între 40-50 cm. Pe celelalte sectoare de drumuri judeţene aflate în administrarea societăţii de drumuri şi poduri nu a fost nevoie de intervenţie cu utilaje şi material specific în perioada de iarnă.           

S-a acţionat cu material antiderapant pe DN 18, în Pasul Gutâi  (16 tone de material antiderapant), respectiv în Pasul Prislop (16 tone de material antiderapant)  pentru a preveni formarea poleiului.



Sursa: Maramuresul Online
Responsabilitatea pentru continutul comentariilor nu apartine MM Online, ci utilizatorilor care le posteaza.


Leave a Reply