Horoscop 2011



Berbec

Fetelor berbecelor, anul 2011 va promite multe reusite pe plan fizico-sentimental. Veti intalni aproximativ 137 de berbecuti si fecioare cu care va veti berbecuta. Veti simti influenta lui Jupiter pe tot parcursul anului si este posibil sa exagerati in ale alcoolizarii…lucru care nu este neaparat rau, daca stiti sa profitati de pe urma lui. Baietii berbeci au mai putine sanse sa se berbecuteze in acest an, dar ei vor avea mai mult de castigat pe plan profesional. Cat despre bani, acestia ii vor avea si ii vor pierde in incercarile disperate de a se f*te.


Taur

Pentru domnisoarele taur,sau vacute, cum s-ar spune, anul 2011 este caracterizat de dragoste, pe care o veti face cu multi si multe in egala masura. Veti avea de castigat de pe urma boilor din viata dumneavoastra si veti avea reusite si in plan professional. Este posibil sa va angajati la mc Donald’s, sau daca aveti noroc, la KFC. Pentru baietii taur, anul 2011 nu este unul tocmai bun. Saturn va influenteaza norocul in sens negativ si este posibil sa va pierdeti banii la poker.


Gemeni

Atat fetele cat si baietii gemeni vor avea de pierdut in acest an. Gemenele isi vor pierde hainele si, cu putin noroc, capul. Aveti grija, Uranus va influenteaza puternic in special in prima jumatate a anului si este posibil sa pierdeti contul dv de facebook. Cat despre baietii gemeni, este aproape sigur ca vor pierde timpul. Pe plan professional lucrurile incep sa se imbunatateasca: o sa va faceti, in sfarsit, poza pentru CV.


Rac

Este posibil sa aveti bani, la fel cum sunt sanse sa aveti noroc in dragoste, sa reusiti in cariera si asa mai departe. Dar nu prea cred. Veti face baie mai des ca in anul trecut, ca urmare a influentei lunii. In plan profesional, veti avea parte de o schimbare. Este posibil sa va angajati, dar nu prea. Pe plan sentimental lucrurile merg bine, nu va combinati nici anul asta. Baietii rac vor face mult sex si vor bea multa bere, dar vor sa-si faca o prietena si nu gasesc. Vor sa-si faca o prietena si nu gasesc. Toate fetele sa apeleze la ei.


Leu

Cei nascuti in zodia leu nu vor avea nici un leu in acest an, drept urmare vor fi nevoiti sa-si amaneteze bunurile. Domnisoarele leoaice vor avea succes pe youtube, iar domnii lei vor aduna multe like-uri pe facebook. Veti avansa in cariera, sunt sanse sa fiti promovat. Daca nu sunteti angajat, probabil nici nu veti fi, dar fiti fara grija! O sa va luati toate cele 83 de restante! In plan sentimental lucrurile merg bine. Domnisoarele leoaice vor face sex mult, in timp ce domnii lei vor face laba.


Fecioara

Fetelor fecioare, nu mai pierdeti timpul! Mergeti de va deflorati! Acest an este unul bun pentru dumneavoastra. Va veti combina cu multi baieti care vor avea multi bani cu care va vor cumpara multe bauturi in multe cluburi. Si pe plan profesional, o sa aveti de castigat. Este posibil sa va angajati la un sex shop. Cat despre dragoste, veti face. Atentie la sanatate, este posibil sa primiti niste vesti neplacute. Baietii din aceasta zodie se vor casatori pana la sfarsitul anului.


Balanta

Fetele din zodia balanta se vor dezechilibra, ca urmare a consumului excesiv de alcool. Baietii vor sti sa profite, sper. In plan profesional, veti avea parte de o surpriza. Mari sanse sa va angajati la Mall. Sau la Posta. Astrele va influenteaza in sens pozitiv viata sentimentala: nu va veti indragosti nici anul asta si veti face mult sex cu persoane total necunoscute. Banii nu va lipsesc in 2011, datorita faptului ca parintii dv sunt niste oameni extrem de harnici.


Scorpion

Scorpionilor! veti sfasia multe inimi si in acest an, pentru ca va veti angaja la macelaria din orasul dumneavoastra natal. Femeile scorpion vor avea parte de multa dragoste si vor castiga extrem de multi bani, dar nu stiu exact in ce viata. Pentru baietii scorpion, situatia e mai roz, dar nu prea. Oricum, este posibil sa intalniti pe cineva special, care sa o duca mai rau decat dumneavoastra. Cu sanatatea stati bine, va trec in sfarsit ciupercile si mancarimile.


Sagetator

Dumneavoastra n-aveti nici o problema, sunteti la fel de plictisitor si in acest an. Va recomand calduros sa incepeti sa beti mai mult si sa iesiti mai mult in lume. De asemenea, nu v-ar strica sa va faceti cont de facebook. Pe plan educational veti straluci si in acest an, dar din pacate o sa va simtiti foarte singur in sesiunea de restante. Puteti incerca sa picati cateva examene, macar de ochii lumii.


Capricorn

Domnisoarele Capricorn vor avea un an de rahat. Veti avea mult ghinion si n-o sa reusiti pe absolut nici un plan. O sa va imbolnaviti, posibil chiar de maine, si hotii o sa va fure toti banii. Glumesc. O sa va mearga bine. Domnii Capricorn au sanse mari sa se angajeze la Meli Melo sau la AVON. Totusi, va recomand sa nu o faceti, pentru ca astrele s-ar putea supara pe dumneavoastra si n-am vrea sa nu mai faceti sex niciodata.


Varsator

Varsatorii nu vor prea face sex nici in acest an. Atat fetele cat si baietii se vor preocupa mai mult de laba si de scoala. Restante n-o sa prea aveti si nici bani. Cu sanatatea stati bine, sunteti ferit de ciuperci si mancarimi, dar sunt sanse sa va virusati calculatorul. Pe cat posibil, nu mai downloadati pornosagurile. In acest an veti face un copil... Sa planga. Va recomand sa va schimbati id-ul de mess.


Pesti

Pestii vor avea mult noroc in acest an. Astrele va vor inzestra cu intelepciune si va veti sterge in sfarsit contul de hi5. De asemenea, nu veti mai asculta manele si sunt sanse sa renuntati la vestimentatia de cocalar, respective pitipoanca. In 2011 o sa cheltuiti mai mult decat in anii trecuti, in special pe droguri. Sex tot nu veti face, dar nu incetati sa sperati.




















Sursa: Maramuresul Online

Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply