"Eu Miss Morosanca"

CONCURS – INSCRIERI – Start la concursul de frumusete







Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



Cele mai frumoase morosence sunt asteptate sa se inscrie la un concurs de frumusete care inca de la prima editie, desfasurata in vara anului trecut, a reusit sa adune fete una si una, si despre care s-a vorbit mult timp. Editia a doua a concursului ”Eu Miss Morosanca” va avea loc in data de 21 iunie 2009, de la ora 18.00, la Teatrul de vara din Baia Mare, iar concurentele sunt asteptate deja sa se inscrie in competitie, mai ales ca au termen limita data de 14 iunie. Inscrierile se fac la adresa de email contact@arttradition.ro sau personal la sediul redactiei eMaramures.ro din Baia Mare, strada Vasile Lucaciu, nr 55A (langa fosta catedrala).

Fetele trebuie sa prezinte un CV si doua poze, in baza carora se va face preselectia.

Concursul ”Eu Miss Morosanca” se desfasoara sub sloganul ”Traditie, frumusete, traditie, divertisment”, iar in acest an sunt anuntate premii totale in valoare de 100.000.000 de lei.
Asociatia de tineret ”Am fost s’om fi” este organizatorul concursului de frumusete, in colaborare cu municipalitatea din Baia Mare si Consiliul Judetean Maramures.
Parteneri principali sunt firmele Art Tradition, Ansamblul National Transilvania, Flamgard, Floraria Laura, Ilnic Electric si Phantasia Advertising.











Lasa un comentariu pentru acest articol

In by Moroșanul, miercuri, 3 iunie 2009


Leave a Reply