..: ®: Bodyguarzii rup tacerea: Michael Jackson se iubea cu femeile in masina

Email:
Titlu Articol: Bodyguarzii rup tacerea: Michael Jackson se iubea cu femeile in masina
Continut Articol: Mike Garcia, Bill Whitfield si Javon "BJ" Beard, trei dintre fostii bodyguarzi ai lui Michael Jackson, au facut dezvaluiri soc intr-o emisiune, la postul de televiziune ABC.

Bodyguarzii, care i-au fost aproape lui Michael Jackson in ultimii doi ani ai vietii sale, au marturisit ca artistul nu a fost un pedofil si ca ii placeau numai femeile.

"Ii placeau femeile si avea cel putin doua iubite cu care iesea. De cate ori nu am pazit masina in timp ce el se iubea cu vreo domnisoara pe bancheta din spate", a declarat Bill Whitfield.

Cei trei l-au descris pe star ca fiind prizonierul propriei glorii, o persoana careia ii placea sa mearga la fast-food sau sa consume o bere intr-un bar, ca o persoana obisnuita.

Intrebat daca Jackson poate fi descris ca o persoana ciudata, Whitfield a raspuns: "Diferita. As folosi cuvantul diferit. Ciudat, nu".

In ceea ce-i priveste pe Prince, Paris si Blanket, bodyguarzii au declarat ca erau destepti, exagerat de manierati si foarte atasati de tatal lor.

Fostii angajati ai megastarului au admis ca vor sa scoata impreuna o carte numita "In apararea regelui".
Autor :: Claudiu D.
--
Visitor Ip: 93.48.170.68

by Moroșanul, miercuri, 10 martie 2010


Leave a Reply