Buletin de presă 02.06.2009




Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



Trei suspecţi de distrugere identificaţi la Sighet

Investigaţiile efectuate de poliţiştii sigheteni, privind o infracţiune de distrugere reclamată în 29 mai, au dus la identificarea a trei suspecţi: Gheorghe L. de 24 de ani, Alexandru B. de 18 ani şi Petru B. de 37 de ani din Sighet. Poliţiştii au stabilit că la data sus – amintită, în jurul orei 17.30, pentru că Petru B. i-a adresat injurii soţiei lui Gheorghe L., între Petru şi cei doi bărbaţi a izbucnit o altercaţie. În timp ce sighetenii se agresau reciproc, au spart uşa şi geamul uşii de la balconul garsonierei unui vecin din bloc. Acum ei sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere şi vor trebui să plătească pagubele produse.

Condamnată pentru prostituţie a ajuns după gratii

Poliţiştii de la Biroul Urmăriri au prins-o şi depus-o în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş pe Margareta L. de 31 de ani din Baia Mare. Băimăreanca era urmărită naţional din data de 08 ianuarie 2008 pentru că fusese condamnată la 1 an închisoare pentru comiterea infracţiunii de prostituţie.

Mandat executat de poliţiştii Biroului Urmăriri

În cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii Biroului Urmăriri a fost prins Grigore L. de 22 de ani din Baia Mare. Pe numele său era emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 4 ani pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt.



Evenimente rutiere

La Baia Mare
Ieri, pe Bd. Traian, un bărbat a fost accidentat în timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni. Pavel M. de 42 de ani din Baia Mare a condus un autoturism şi a surprins şi accidentat pe Vasile M. de 46 de ani din Satu Nou de Sus. Acesta se afla angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată. În urma accidentului, pietonul rănit a fost transportat şi internat la spital.

Băimăreanul Valentin G. de 50 de ani din Baia Mare, cu toate cu nu are permis, a condus ieri un autoturism pe str. Luminişului. Ajuns în dreptul imobilului nr. 18 a urcat pe trotuar unde a acroşat-o pe Roberta R. de 30 de ani din Băiuţ. În urma impactului, femeia a fost transportată la spital unde a beneficiat de îngrijiri medicale. Valentin a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, lui i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La Văleni, comuna Călineşti
Ieri, la ora 18.50, Vasile M. de 36 de ani din Văleni, deşi nu are permis de conducere şi era sub influenţa alcoolului ( 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat) a urcat la volanul unui autoturism cu numere expirate. A condus aproximativ 10 m şi a intrat în şanţul din stânga drumului. În urma impactului, Petru T. de 45 de ani din Văleni, pasager pe locul din dreapta faţă a suferit vătămări corporale şi a fost internat la spital.


În toate aceste cazuri poliţiştii fac cercetări şi vor lua măsuri conform legii.


Leave a Reply