Buletin de presă 05.06.2009



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



Reţinut şi cercetat pentru furt

Poliţiştii de la Compartimentul Furturi din Auto Baia Mare l-au identificat ieri pe Iosif G. de 29 de ani din Tăuţii Măgherăuş. Bărbatul este cercetat pentru comiterea unui furt dintr-un autoturism comis în 30 mai 2009 cu un prejudiciu de 1 000 lei. El a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat la instanţă cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă investigaţiile pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Minor cercetat de poliţişti pentru distrugere şi furturi din autoturisme

Poliţiştii de la Compartimentul Furturi din Auto Baia Mare au organizat o acţiune în cadrul căreia au identificat un adolescent de 15 ani din Baia Mare. Suspectul este cercetat de poliţişti pentru comiterea a două furturi din autoturisme şi o distrugere cu un prejudiciu în valoare de 1 480 lei. Poliţiştii continuă investigaţiile în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperării prejudiciului.

Poliţiştii din Sarasău au identificat o suspectă de furt

În urma activităţilor de investigare, poliţiştii au identificat-o ieri pe Maria M. de 58 de ani din Sighetu Marmaţiei. Femeia este suspectată de comiterea unui furt din locuinţă în data de 31 mai 2009. Atunci ea a sustras un telefon din casa unei familii din Sarasău. Poliţiştii au găsit asupra ei telefonul sustras şi l-au restituit familiei păgubite. Maria M. este cercetată în libertate pentru comiterea infracţiunii de furt.

S-a furat un transformator de energie electrică

Poliţiştii din Cavnic au fost sesizaţi ieri că în cursul nopţii de 01/02 iunie persoane necunoscute au sustras din locul numit ,,Tăul lui Mihoc” un transformator de 250 kw. Transformatorul aparţine Minei Cavnic şi alimenta cu energie electrică şi ,,Centrul de Recuperare Gutin”. Valoarea prejudiciului reclamat este 10 000 lei. Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Infracţiuni la regimul circulaţiei

La Sighetu Marmaţiei
Un echipaj de poliţie a oprit pentru control un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii care circula pe str. Bogdan Vodă. La volan se afla Anilica R. de 31 de ani din Sighetu Marmaţiei. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că valabilitatea numerelor de înmatriculare expirase în 15 mai. Femeia s-a ales cu dosar penal şi este cercetată pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

La Poienile de sub Munte
Florin C. de 27 de ani din Ruscova a fost depistat de poliţişti în trafic pe DJ 187 în timp ce conducea un autoturism înmatriculat provizoriu. În momentul în care poliţiştii au verificat documentele au constatat că datele din autorizaţia de circulaţie provizorie au fost modificate. Poliţiştii au stabilit că numărul de circulaţie provizoriu este atribuit de fapt unui alt autoturism ce aparţine unui cetăţean din Vieşu de Sus. Acum Florin C. este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat şi cu număr fals precum şi pentru fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Eveniment rutier pe DC 68

Ieri, la 19.28, între localităţile Bozânta Mică şi Lăpuşel s-a produs un accident. Marius B. de 38 de ani din Recea conducea un autoturism pe drumul amintit şi nu a adaptat viteza la condiţiile de drum acoperit cu pietriş. A pierdut astfel controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un stâlp de la reţeaua de înaltă tensiune. Conducătorul auto a suferit vătămări corporale şi a fost transportat la spital unde a refuzat internarea.











Lasa un comentariu pentru acest articol


Leave a Reply