Incornoratii Planetei, DRACI in carne si oase!

Blesteme, pacate, relatii interzise cu "lumea de dincolo", stigmate ale unor orgii... acesti oameni au fost marginalizati de societate, asociati cu RAUL in persoana, temuti si respinsi de toata lumea.



Va voi prezenta sase cazuri de oameni care au fost blestemati de soarta.
Coarne
Primul caz vine din China, provincia Zheng Zhou, unde un  barbat in varsta de 88 de anitraieste drama vietii lui din momentul in care, din 2006 a inceput sa ii creasca un corn in partea dreapta a capului.
Batranul povesteste ca acesta s-a dezvoltat dintr-o umflatura pe care a capatat-o in urma unei lovituri. Initial a crezut ca este totul normal, insa cand a vazut ca umflatura incepe sa creasca si sa se intareasca, a consultat un doctor care, in cele din urma a reusit sa-i indeparteze cornul printr-o operatie.
Al doilea caz vine tot din China, unde un batranel in varsta de 93 de ani, pe nume Ma Zhong Nan incearca cu disperare sa scape de cornul din mijlocul capului, care i-a aparut in urma cu 3 ani. de atunci a mers pe la diversi medici din tara, insa niciunul nu i-a dat un pronostic imbucurator.
Al treilea caz este din provincia chineza Zhanjiang si a fost descoperit de un ziar chinez din regiune. Reporterii au notat faptul ca unei femei in varsta de 95 de ani i-a crescut un corn in mijlocul fruntii, asemanator unui vrej de dovleac. Medicii care au consultat-o pe femeie au declarat ca totul s-a dezvoltat de la o alunita pe care aceasta o avea pe frunte.
Pentru al patrulea caz mergem in Yemen, acolo unde Saleh Talib Saleh a "cochetat" mai toata viata cu coarnele... mai exact inca din tineretea lui a avut sute de vise despre faptul ca ii vor creste coarne in cap. Asa ca la varsta de 102 ani, "visul" i s-a implinit si a capatat un corn de toata frumusetea. Culmea este ca pe Saleh nu-l deranjeaza deloc proeminenta de pe cap, ci crede ca este un dar de la Allah.
Coarne
Cazul cu numarul cinci ne duce in India acolo unde Abdul Razaka devenit faimos dupa ce i-au crescut mai multe coarne i-au aparut intr-o parte a capului. Fost politist, Abdul spune ca se chinuie foarte tare cu aceste coarne si ca il dor extrem de mult.
Chiar daca nu se stie identitatea femeii care reprezinta cazul cu numarul sase, aceasta a socat prin marimea cornului care i-a strapuns fruntea. Batrana, in varsta de 69 de ani a intrat in cabinetul unui medic, spunandu-i acestuia ca in urma unei cazaturi i-a aparut acest corn in frunte.


Sursa: Maramuresul Online












Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply