Noi dovezi despre MONSTRUL din Loch Ness! De data aceasta, OFICIALE

Niste documente desigilate din arhiva locala arata ca in anii '30, politia din Scotia era convinsa ca exista un monstru, incat oficialii erau ingrijorati cum sa il protejeze de vanatorii de senzational.Ce creatura traieste in intunecatele ape ale lacului scotian Loch Ness? Dosarele din Arhiva Nationala Scotiana arata ca politia locala a solicitat chiar ajutorul parlamentului britanic. Forul trebuia sa investigheze problema si sa demonstreze existenta monstrului din Loch Ness, in interesul stiintei.
"Ca exista o creatura in Loch Ness este, fara indoiala, adevarat " scria William Fraser, un sef al politiei deatunci, " dar faptul ca politia va reusi sa o protejeze este, cu siguranta, foarte indoielnic”.
Doasarele despre Nessie au fost secrete timp de 70 de ani si au fost facute publice intr-o expozitie cu tema confidentialitatea guvernamentala.
Chiar si cu aceste dezvaluiri, monstrul ramane un mister. Lacul in care se presupune ca ar trai este intr-adevar cel mai mare lac interior din Marea Britanie. Cu ai sai 230 de metri adancime, este chiar mai adanc decat Marea Nordului.
Legenda creaturii din Loch Ness dateaza din anul 565, cand un precrestin, Sfantul Columba, a scris despre faptul ca alungat un monstru marin prin puterea rugaciunii, potrivit Arhivelor Nationale Scotiene.Sursa: Maramuresul Online

Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply