O româncă în vârstă de 22 de ani a fost rănită de gloanţele trase de carabinieri pentru prinderea unui suspect


O româncă în vârstă de 22 de ani a fost rănită de gloanţele trase de carabinieri pentru prinderea unui suspect

O româncă a fost rănită de focurile de armă trase de carabinieri la Milano pentru capturarea concubinului acesteia, un italian suspectat că a comis un jaf.

Potrivit La Repubblica, trei persoane au fost rănite în incidentul care a avut loc vineri dimineaţă în Piaţa Zavattari din Milano.
Suspectul, în vârstă de 51 de ani, a fost rănit în abdomen şi în mână. Românca, în vârstă de 22 de ani, se pare că a fost atinsă de trei gloanţe trase de un agent al carabinierilor, dar starea sa de sănătate este bună.
Costante Curnis era căutat de carabinieri pentru un jaf comis la o bancă în urma căruia reuşise să fure, împreună cu doi complici, 18.000 de euro. Complicii fuseseră arestaţi joi, iar Curnis a fost localizat vineri dimineaţă pe un bulevard din Milano. Şase carabinieri au intervenit pentru imobilizarea suspectului care se afla într-o maşină alături de concubina sa româncă. Italianul a încercat să fugă de agenţii carabinierilor şi se pare că l-a lovit pe unul dintre aceştia cu maşina.
Potrivit unei surse din cadrul anchetei, pistolul agentului lovit de maşină s-a descărcat accidental, iar gloanţele i-au nimerit pe cei doi ocupanţi ai vehiculului.



Sursa: Maramuresul Online

Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply