ACCIDENT - APA - Un baimarean a omorat un batran si a bagat o femeie in spital dupa ce a intrat cu masina intr-un copac de pe E58


Un grav accident de circulatie s-a petrecut duminica seara, in jurul orei 19.00, pe drumul european 58 Baia Mare – Satu Mare. Politistii spun ca accidentul s-a produs din cauza faptului ca soferul nu a adaptat viteza la conditiile de drum: carosabil ud si ploaie. Din pacate, in urma accidentului o persoana a decedat, iar o alta a fost grav ranita.

Robert Fazecas (37 de ani), din Baia Mare, conducea un autoturism Dacia Logan (MM-05-MKX) pe E58, dinspre Satu Mare inspre Baia Mare. La iesirea din localitatea satmareana Apa (spre Seini), nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. In urma impactului violent, trei persoane aflate in masina au ramas captive intre fiarele contorsionate. A fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare al pompierilor militari pentru scoaterea acestora.

Robert Fazecas (conducatorul auto) si Eva Stempeczi (56 de ani, cetatean maghiar cu domiciliul in Ungaria) au fost transportati in stare grava cu doua ambulante la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare. Pentru un alt pasager din autoturism, Karoly Chis (71 de ani), din Baia Mare, nu s-a mai putut face nimic pentru ca decedase pana sa fie scos din masina distrusa. Politistii au deschis dosar penal pe numele soferului baimarean pentru comiterea infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. Traficul rutier pe E58 s-a desfasurat cu dificultate pe perioada cercetarii la fata locului, timp de doua ore.













Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, luni, 9 noiembrie 2009


Leave a Reply