CRIMA - Un moiseian si-a omorat in bataie tovarasul de pahar


Crima odioasa in Moisei. Bautura i-a luat mintile unui barbat in varsta de 55 de ani, care s-a napustit asupra tovarasului sau de pahar, acesta din urma capatand o bataie sora cu moartea. Totul s-a petrecut pe un camp din localitate, in seara zilei de vineri.

Angajatii Serviciului de Urgenta din cadrul Spitalului de Recuperare Borsa au sesizat politia ca, vineri noaptea, la sectia UPU a ajuns Gheorghe C. (58 de ani), din Moisei, victima a unei agresiuni. Acestuia i s-au acordat imediat ingrijiri medicale, dupa care, din cauza gravitatii leziunilor suferite, cadrele medicale au decis sa-l transfere la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Verificarile efectuate de politisti au stabilit faptul ca in data de 3 noiembrie, Gheorghe C. si Ioan F. (55 de ani) au consumat bauturi alcoolice in timp ce se aflau intr-un imobil situat pe un camp, in locul numit “Fata”, de pe raza localitatii Moisei. In jurul orei 20.00, intre cei doi a izbucnit o cearta, care a degenerat in bataie. Ioan l-a casapit bine pe Gheorghe, acesta din urma ajungand la spital din cauza leziunilor suferite .

Din nefericire, duminica, 7 noiembrie, in jurul orei 12.00, in urma complicatiilor survenite, barbatul agresat a decedat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. Procurorul criminalist a dispus internarea lui Ioan F. la Sectia Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, in vederea efectuarii unei expertize medico-legale psihiatrice. Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures a preluat cazul si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte.














Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, luni, 9 noiembrie 2009


One Response to CRIMA - Un moiseian si-a omorat in bataie tovarasul de pahar