Anuntul candidaturii Presedintelui Traian Base-lu
Trimite stirea pe Yahoo! Messenger

Agenţiile de presă internaţionale au transmis astăzi anunţul candidaturii preşedintelui Traian Băsescu pentru al doilea mandat la funcţia supremă în stat, transmite Agerpres.

Associated Press (AP): Preşedintele Traian Băsescu afirmă că va candida pentru un al doilea mandat de cinci ani la alegerile din 22 noiembrie. Era de aşteptat ca el să candideze din nou.

Associated Press relatează că în România s-a instalat incertitudinea politică după ce social-democraţii au ieşit de la guvernare în semn de protest faţă de demiterea ministrului de interne, care a sugerat că alegerile prezidenţiale ar putea fi fraudate.

France Presse (AFP): Traian Băsescu şi-a anunţat candidatura punând astfel capăt suspansului în ceea ce priveşte intenţiile sale.

France Presse precizează că anunţul preşedintelui Băsescu a survenit la o zi după intrarea oficială în cursa pentru preşedinţie a principalului său adversar, liderul social-democraţilor, Mircea Geoană, aflat în opoziţie după ruperea coaliţiei de la putere.Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply