Băsescu, în euforia sa maladivă, poate să-şi închipuie că se bate şi cu Napoleon


Fostul şef al statului îl atacă dur pe Traian Băsescu într-o postare pe blogul personal, pe care îl acuză că întreţine permanente scandaluri şi conflicte instituţionale.

Băsescu a declarat sâmbătă, la Craiova, că adversarul său la prezidenţiale nu este Mircea Geoană, ci Ion Iliescu. Fostul preşedinte al României a intrat în joc şi nu a rămnas fără replică, el răspunzându-i pe blogul personal actualului locatar de la Cotroceni.

"Domnul Traian Băsescu s-a lăudat la Craiova ca “el se află în competiţie electorală cu Ion Iliescu”. Îmi pare rău pentru dânsul, dar, nu mai are aceasta şansă. Altminteri, în euforia sa maladivă, poate să-şi închipuie orice, inclusiv că se află în competiţie chiar şi cu Napoleon Bonaparte!", scrie Ion Iliescu.

"Iar în ceea ce priveşte concepţia sa despre modernizare în general şi despre modernizarea statului în particular, ne-am lămurit suficient. Ne ajunge! Gata!", conchide Ion Iliescu.

Fostul şef al statului nu a uitat de trădătorii din PSD, taxându-l pe Băsescu într-o altă postare pe blog: "Traian Băsescu şi-a început campania înaintând în grad generali, printre care şi trei dezertori din PSD. Onţanu, Oprea şi Iordănescu- ultimul- fiind un “nevinovat” într-ale politicii, dar dependent de Oprea. Comportarea lor e de-a dreptul impardonabilă".









Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, duminică, 25 octombrie 2009


Leave a Reply