Lui Basescu ori ii e frica, ori a experimentat droguri usoare

Basescu: „Urmatoarea nominalizare la functia de premier este Mircea Geoana, ii dau o sansa acum, ca sa nu se faca de ras in turul doi” - Geoana: „Lui Basescu ori ii e frica, ori a experimentat droguri usoare!”
ATACURI ELECTORALE. Nici nu a debutat bine campania electorala pentru alegerea presedintelui Romaniei si candidatii au inceput atacurile exceptate de la diplomatie si inteligenta. Primul a fost candidatul democrat-liberal, Traian Basescu. La sediul sau de campanie, Basescu a declarat, batjocoritor, ca il propune pe Mircea Geoana premier, daca Guvernul Croitoru nu va intruni sustinerea Parlamentului.

Ce-a zis Basescu? „Uite, Mircea Geoana poate fi un prim-ministru, cred. Dar ii dau sansa sa se hotarasca acum. (...) Urmatoarea nominalizare este Mircea Geoana. (...) Eu ii dau o sansa acum, ca sa nu se faca de ras pana la turul doi. Vreau sa il salvez pe Mircea Geoana, nu vedeti?”, a declarat Basescu, razand.

Ce-a zis Geoana? In replica, candidatul social-democrat, Mircea Geoana, care sustine ca este primul in preferintele romanilor, a declarat ca lui Traian Basescu ii este frica de rezultatul electoral. „Din doua una: fie ii este frica, fie a inceput sa experimenteze droguri usoare”, a afirmat Geoana.











Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply