Candidatura lui Mircea Geoana, sustinuta de peste 2.500.000 de semnaturi


“Rolul unui adevarat lider al Romaniei, dincolo de luptele politice si de doctrine de partid, este acela de a coagula energiile, de a face o coalitie dincolo de partide pentru a da romanilor un nou sentiment de speranta."



Alaturi de sotia sa, Mihaela Geoana, de presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, precum si de alti lideri din conducerea PSD, Mircea Geoana si-a depus ieri, 21 octombrie 2009, la Biroul Electoral Central candidatura pentru Presedintia Romaniei. In total au fost 2.536.506 semnaturi stranse in sprijinul candidaturii presedintelui PSD.

“Trebuie sa recunosc ca sunt putin emotionat. Este un moment decisiv in viata si cariera mea politica. Sunt extrem de mandru sa fiu insotit de echipa mea de campanie, multumesc romanilor care mi-au acordat increderea si semnatura si celor care vor o Romanie mai buna. Va asigur ca toata experienta si cunostintele mele le voi pune in slujba romanilor, astfel incat si cei de la tara, si cei de la oras, si pensionarii sa traiasca decent”, a declarat Mircea Geoana.

Liderul PSD a facut si un indemn la vot atat pentru alegatorii sai, cat si pentru nehotarati. “Vreau sa ii incurajez pe votantii PSD si PC sa vina masiv la urne si pe cei care au alte preferinte politice sa se gandeasca la un vot util. Ii indemn si pe cei care nu mai au incredere sa vina totusi la vot”, a afirmat Geoana.

Geoana a afirmat ca elitele, atat dinspre societatea civila, cat si din clasa politica, ar trebui sa se implice mai activ in societate, in viata sociala. “Rolul unui adevarat lider al Romaniei, dincolo de luptele politice si de doctrine de partid, este acela de a coagula energiile, de a face o coalitie dincolo de partide pentru a da romanilor un nou sentiment de speranta. Nu cred in liderii providentiali, mesianici, care cred ca pot trasnforma singuri societatea. Liderul mesianic nu este decat un mit”, a mai declarat el.



Testimoniale - Luminita Anghel
Fiecare dintre noi trebuie sa se implice mai mult in rezolvarea problemelor societatii romanesti. Este usor sa stai pe margine, sa critici si sa nu vii cu solutii. Stiu ca Mircea Geoana este altfel.

Mircea Geoana este tipul de politician caruia ii pasa, pentru care oamenii conteaza. Dupa 5 ani de certuri, dezbinare si nemultumiri, este momentul sa alegem un presedinte de care Romania are atata nevoie. Eu am ales! Mircea Geoana.










Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply