Nicoara Mihali, haiducul care a bagat spaima in politistii maramureseni, alergic la camera foto: „Trebuie sa-ti si platesc pozele, ma?”


Imbracat cu sacou, cu barba ferchezuita, cel care a bagat in sperieti Politia din Maramures a fost de nerecunoscut, in fata instantei. In afara de mainile impreunate si o pereche de catuse, nimic nu il trada pe cel mai periculos infractor al judetului din ultimii ani. Pana si procurorul de sedinta s-a lasat inselat de aspectul lui Nicoara Mihali. Haiducul borsean care a nu a ezitat sa traga focuri de arma asupra politistilor care il cautau prin Muntii Maramuresului nu a fost recunoscut de reprezentantul Parchetului. In amuzamentul celor prezenti, acesta a intrebat completul de judecata care este motivul pentru care cel poreclit Bandris nu se afla in sala...



Scurta infatisare s-a finalizat cu o noua amanare, ceilalti doi condamnati in acelasi dosar avand domiciliul in Anglia. Ei fiind borseni, sa ne intelegem. Asa ca au fost citati la adresa din Regat. Iar haiducul in sacou crem s-a intors in arest, asteptand un nou termen.
La iesirea din instanta, tacere. Bravul haiduc, bland ca un mielusel. Singura remarca pe care a facut-o a fost legata de... fotografiile care i-au fost facute. Simtindu-se dator, probabil, pentru faptul ca a fost fotografiat in mai multe randuri, a intrebat daca nu cumva trebuie sa achite vreo taxa pentru asta. "Trebuie sa-ti si platesc pozele, ma?". O alergie de neinteles :), avand in vedere faptul ca, de regula, vedetele se simt bine in fata aparatelor foto. Intrebarea, retorica, a fost singura replica a borseanului Nicoara Mihali refuzand sa comenteze arestarea sa.
Vezi imagini in exclusivitate cu haiducul borsean la Tribunalul Maramures.

























Maramuresul OnlineMaramuresul Online




In by Moroșanul, sâmbătă, 17 octombrie 2009


One Response to Nicoara Mihali, haiducul care a bagat spaima in politistii maramureseni, alergic la camera foto: „Trebuie sa-ti si platesc pozele, ma?”