Dan Spataru-Discul de Aur Muzica de ColectieO poveste de viaţă frumoasă, un CD cu melodii de excepţie din repertoriul unuia dintre cei mai iubiţi artişti români: Dan Spătaru. Şi-a contopit viaţa cu muzica. A cântat cu dăruire şi cu un mare respect pentru public. Vocea sa a încununat sute de cântece, care au devenit şlagăre în scurt timp de la lansare.


Vorbim despre Dan Spătaru, artistul a cărui voce a bucurat mai bine de 40 de ani inimile românilor. Cântecul a fost viaţa sa, iar iubirea publicului, hrană sufletească. Apariţiile sale pe scenă erau întotdeauna impecabile. În ciuda succesului imens, Dan Spătaru a rămas acelaşi om blând, cumpătat, "un sentimental şi un modest", cum îl descrie soţia. A pus în cântec o parte din sufletul său cald. Cântece cu mesaj, adevărate bijuterii ce poartă aceeaşi strălucire şi azi, ca şi ieri. "Credeţi că o să mă uite lumea?", era o întrebare rostită cu oarecare teamă de artist înainte de a-şi lua rămas-bun de la toţi cei care i-au fost dragi. Dan Spătaru nu va fi uitat. 

 Azi Luni, 1 februarie, Ediţia de Colecţie a Jurnalului Naţional vă propune o istorisire aparte despre omul şi artistul Dan Spătaru şi un CD care conţine piese de excepţie din repertoriul său. 

Dan Spătaru - Discul de Aur.1.Dac-ajung la inima ta
2.Nu se uita nociodata
3.O suta de stele
4.Ce-mi esti tu mandruto mie?
5.De ce ma-ntrebi?
6.Ilona
7.Amintiri amintiri
8.Se intampla cateodata
9.Mi-ai luat inima
10.Mi-a placut surasul tau
11.Daca n-oi iubi acum
12.Oare oare...
13.Strengarul
14.Stiu adevarul
15.Amintirile mele
16.Ce e cu tine?
17.Nu-i tarziu
18.Vin' la noi la Medgidia
19.Tu nu-ntelegi ca te iubesc
20.Un cuvant
21.Ce pot sa fac
22.Dar ce nu ai
23.Te iubesc ma iubesti
24.Drumurile

Download | Descarca
Exclusiv pentru Cori Roth
Sursa: Maramuresul Online


Maramuresul OnlineMaramuresul Online


One Response to Dan Spataru-Discul de Aur Muzica de Colectie

  1. BlogWidget - ALEGE CEVA COOL PENTRU BLOGUL TAU !
    Am implinit un an de activitate. Te asteptam la noi pentru a-ti oferi un widget, banner, plugin-wp, sau doar o idee pentru a adauga un plus de look si functionalitate blogului tau.
    Sau un posibil parteneriat reciproc avantajos, Sustine BlogWidget, detalii si bannere la alegere la pagina de contact.

    RăspundețiȘtergere