Reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române şi cei ai Bisericii Greco-Catolice critică recurgerea la magia vrăjitoarelor.

"Biserica Ortodoxă condamnă astfel de practici şi îi sfătuieşte pe oameni să nu recurgă la aşa ceva, pentru că se îndepărtează de spiritul credinţei. Trebuie evitate astfel de acţiuni, care nu au nimic de-a face cu Biserica şi cu principiile creştine. Sunt manifestări care nu au de-a face cu Dumnezeu, ci doar cu Diavolul", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, Bogdan Ivanov, citat de MEDIAFAX.

Ivanov a comentat astfel ritualul declanşat de cinci vrăjitoare în jurul Clujui pentru combaterea blestemului flăcării violet





Cinci vrăjitoare au început, vineri seară, la Cluj-Napoca, un ritual care va dura nouă zile şi nouă nopţi, prin care vor să desfacă blestemul flăcării violete despre care spun că s-a abătut asupra Parlamentului României. Ritualul a continuat la sfârşitul săptămânii trecute pe malul râului Someş, dar şi pe cel al Arieşului, iar marţi seară s-a desfăşurat în pădurea Baciu şi în cimitirul din comună.

Cele cinci vrăjitoare susţin că au primit felicitări pentru demersul lor din partea unor "guvernanţi şi parlamentari".

Sursa: Maramuresul Online












Maramuresul OnlineMaramuresul Online


One Response to Reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române şi cei ai Bisericii Greco-Catolice critică recurgerea la magia vrăjitoarelor.

  1. IN SFARSIT MAI AUD SI EU DE O ATITUDINE A BISERCII ! PACAT CA NU AM AUZIT SI ALTE ATITUDIDI CUM AR FI FOST NECESAR IN CAZURILE :
    - preotii si securitatea
    - incoronarea in biserica a lui Iulian
    - banii lui Mondialu in apa sfintita
    - ajutarea celor saraci,batrani, bolnavi ,etc
    DOAMNE DA-NE MINTE,SANATATE < SI NE IARTA !!

    RăspundețiȘtergere