ACCIDENT MORTAL – Barbat lovit in plin la Borsa




Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





Un accident mortal de circulatie a avut loc in seara zilei de sambata, 5 septembrie, la Borsa, pe DN 18, in apropiere de centrul localitatii. Un barbat care circula pe mijlocul drumului a fost lovit in plin de soferita unei masini, victima neavand nicio sansa dupa izbitura. La fata locului au intervenit echipajele de interventie si s-au facut cercetari sub ochii a zeci de curiosi. Acestia au asistat la ancheta in desfasurare a politistilor rutieri ce incercau sa stabileasca imprejurariule accidentului.

Accidentul a avut loc in jurul orei 21.00, pe strada Victoriei din Borsa. Purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Voichita Zehan, a declarat ca victima se numeste Gheorghe T, in varsta de 68 de ani. Potrivit cercetarilor, barbatul circula pe partea dreapta a carosabilului, dar pe sosea, in momentul in care a fost surprins si accidentat mortal de o soferita de numai 21 de ani.

Tanara, Iuliana T., conducea un autoturism inmatriculat in Italia in momentul accidentului. Ea le-a spus politistilor ca nu l-a observat pe batran, pentru ca inainte sa ajunga in dreptul acestuia o masina venita de pe contrasens a orbit-o cu farurile.

Corpul neinsufletit al borseanului a fost transportat la morga spitalului din localitate, urmand sa se efectueze necropsia.

Soferita a fost testata in vederea stabilii alcoolemiei, insa s-a stabilit ca nu era sub influenta bauturilor alcoolice. In schimb, potrivit primelor concluzii ale medicilor legisti, victima era bauta, pentru ca prezenta o puternica halena alcoolica.










Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, duminică, 6 septembrie 2009


One Response to ACCIDENT MORTAL – Barbat lovit in plin la Borsa