Ministerul Educatiei introduce in scoli teste semestriale de virginitate pentru elevi

Pentru a preveni desfraul din scoli, ministra Ecaterina Andronescu a decis introducerea semestriala a testelor de virginitate pentru elevi, dupa ce un sondaj a aratat ca peste 80% dintre elevii cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani si-au inceput viata sexuala.
Daca parintii s-au aratat incantati de aceasta decizie, elevilor nu le-a picat prea bine, mai ales ca testele se fac atat cu detectorul de minciuni pentru baieti, cat si prin controale ginecologice pentru fete.
Testele se vor face pana in anul 1 de facultate, Ecaterina Andronescu subliniind ca "o viata sexuala sanatoasa incepe dupa terminarea liceului, la 19-20 de ani".
Conform statisticilor Ministerului Sanatatii, doar 20% dintre minori folosesc metode contraceptive, situatie care a cantarit si ea destul de greu in decizia oficialilor de la Ministerul Educatiei si Invatamantului.
Noile metode de tinere sub control a vietii sexuale a minorilor vor intra in vigoare incepand cu anul scolar 2009-2010.
Elevii care sunt prinsi cu rezultate negative la teste vor fi exmatriculati sau, in cel mai bun caz, transferati la scoli de corectie.
Update: in urma valului incredibil de amenintari primite la sediul Ministerului Educatiei, Inspectoratul General de Politie s-a autosesizat si va verifica ip-urile computerelor de pe care acestea s-au facut, urmand sa acorde sanctiuni importante celor gasiti vinovati. Nu este exclus ca una dintre aceste sanctiuni sa includa confiscarea id-ului de messenger.


Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply