O mireasă a fost grav rănită din cauza neatenţiei şoferiţei care o furase de la nuntă




Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



O mireasă din oraşul argeşean Mioveni a fost grav rănită, iar patru nuntaşi au răni mai uşoare, după ce maşina cu care tânăra fusese furată de la nuntă a lovit în plin un alt autoturism care circula regulamentar.


Din cauza rănilor grave la cap, tânăra a fost transferată la un spital din Capitală.

Potrivit agenţilor de la serviciul de circulaţie Argeş, accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe B-dul Dacia din oraşul Mioveni, iar responsabilitatea celor întâmplate o poartă o şoferiţă în vârstă de 23 de ani, care nu a respectat semnificaţia indicatorului "cedează trecerea" într-o intersecţie din oraş.

Prietena miresei conducea un autoturism Logan şi a intrat în coliziune cu o maşină Seat care era condusă, pe un drum cu prioritate, de un tânăr de 22 de ani din localitate.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, cel mai grav a fost rănită mireasa, care stătea pe locul din spate dreapta. Tânăra de 25 de ani a fost transferată, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, la un spital din Bucureşti, fiind foarte grav rănită la cap. Un alt ocupant al maşinii, în vârstă de 23 de ani, a primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Argeş. Ceilalţi tineri au suferit răni uşoare şi nu au necesitat internare.

Nici unul dintre şoferii implicaţi în accident nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi ambii purtau centurile de siguranţă. Pe numele şoferiţei care a provocat accidentul a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.



REALITATEA.NET - Un suspect din dosarul Buldozerul a fost prins la Borşa









Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply