Copiii de la scolile din Borsa si Moisei ecologizeaza Parcul National Muntii Rodnei, intr-o actiune finantata cu 8.000 de euro




Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





ECOLOGIZARE. Elevi de la 15 scoli din localitatile Borsa si Moisei (judetul Maramures), Anies, Maieru, Nasaud, Rodna, Salva, Sangeorz-Bai, Sant si Telciu (judetul Bistrita-Nasaud) vor participala o actiune de ecologizare in Parcul National Muntii Rodnei.

Incepand de la sfarsitul lunii septembrie, elevii vor intreprinde o campanie de ecologizare a versantilor nordic si estic (Cascada Cailor, Varful Pietrosu Mare, Casa Laborator, Izbucul Albastru al Izei, Bila-Lala) din Parcul National Muntii Rodnei.

Actiunile se vor defasura sub indrumarea Asociatiei Eco Rodna - organizatie neguvernamentala care promoveaza educatia ecologica si conservarea biodiversitatii in Parcul National Muntii Rodnei si zona limitrofa - si a rangerilor din cadrul Administratiei Parcului National Muntii Rodnei.

Campania de ecologizare face parte din proiectului “Prietenii Parcului National Muntii Rodnei”, proiect finantat cu 8.000 de euro de Rompetrol si gestionat de Asociatia “Eco Rodna”, care si-a propus ca prin aceasta initiativa sa atraga atentia autoritatilor locale, in vederea sustinerii actiunilor de ecologizare.











Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply