BORSA: Tanar de 19 ani ucis intr-un accident rutier


Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





Viteza excesiva a ucis un tanar de numai 19 ani din orasul maramuresean Borsa. Baiatul se afla pe scaunul din dreapta al unui autoturism si, in urma unei coliziuni, si-a pierdut viata. Tragedia a avut loc duminica, in jurul orei 00:12, pe strada Unirii din localitate. La volan se afla borseanul Radu T. (20 ani), care, dupa ce a iesit dintr-o curba la dreapta, a pierdut controlul asupra volanului si a intrat intr-un gard din beton.

Autoturismul s-a rasturnat ulterior de mai multe ori iar cei doi tineri din masina au fost proiectati prin geam. Ovidiu M, baiatul de 19 ani, a murit pe loc, dupa cum au precizat politistii, in timp ce soferul a fost transportat si internat la spital. S-a precizat ca niciunul dintre pasageri nu purta centura de siguranta si ca soferului i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

La Borsa a avut loc un accident si in cursul serii de vineri, 25 septembrie. Evenimentul a fost inregistrat pe strada Alexandru Ioan Cuza, unde un cetatean ceh care se afla pe o motocicleta a lovit un autoturism care circula in fata sa. Politia a aratat ca vina ii apartine barbatului de pe motocicleta, care nu a respectat distanta de siguranta fata de masina. In urma impactului o tanara care se afla pe vehiculul condus de ceh a fost ranita si a ajuns la spital.











Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, luni, 28 septembrie 2009


Leave a Reply