Din 1 octombrie, de pe Aeroportul Baia Mare se va putea zbura spre Viena, Roma si Venetia




Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





Din 1 octombrie, compania aviatica low fare - low cost Blue Air va opera curse directe din Baia Mare spre Roma, Viena si Venetia. Zborurile spre Viena vor avea loc luni si vineri, cele spre Roma - marti si sambata, iar cele spre Venetia - miercuri si joi. In acest moment, doar compania Tarom mai opereaza pe aeroportul din Baia Mare (trei curse/saptamana cu destinatia Bucuresti).

Directorul tehnic al Aeroportului Baia Mare, Traian Brad, a precizat ca zborurile au fost comasate cu aeroportul din Suceava, iar decolarea directa din tara spre cele trei destinatii va avea loc de pe Aeroportul Baia Mare, transmite corespondentul Agerpres.

Incepand de astazi, 21 septembrie, Blue Air a introdus 10.000 de bilete garantate la un pret fix de 28 euro/calatorie, cu toate taxele incluse, pe rutele Cluj-Napoca - Paris si Cluj-Napoca - Roma. Biletele sunt valabile pentru perioada 25 octombrie 2009 - 27 martie 2010. In prezent, Blue Air opereaza curse externe de pe cinci aeroporturi din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca, Bacau, Arad si Sibiu.












Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply