Tipuri de acte sexuale



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





Ce este actul sexual? Magie, magie pura. Daca stam putin si ne uitam la actul sexual – ca si cum nu l-am mai vazut vreodata – “magie” ar fi cuvantul cel mai potrivit. Dar este sexul atat de important? Da. Pe langa faptul ca daca n-ar fi existat sexul, dvs. nu ati mai fi citit aceste randuri, el poate fi aspectul cel mai constructiv, pozitiv si datator de satisfactii al existentei umane.

Dar sexul este ca si un ciocan. Il puteti folosi pentru a construi un minunat Templu al Dragostei – sau va puteti zdrobi degetul de el. Il puteti folosi pentru a revigora iubirea care va leaga de partener – sau puteti izbi pe cineva in cap. Violul, maltratarea copiilor si infectarile intentionate cu BTS sunt intrebuintarile criminale ale sexului. Dar nu este vina penisului si a vaginului – la fel cum nu este vina ciocanului care va zdrobeste degetul. Responsabila este persoana care manuieste ciocanul – penisul sau vaginul. Dar pentru a profita cat mai mult de sex – si pentru a-l folosi cat mai bine – trebuie sa intelegeti diversele tipuri de acte sexuale.

Cate feluri de acte sexuale exista?

De fapt, actul sexual implica trei evenimente deghizate intr-unul singur. Uneori cele trei se intampla simultan, alteori succesiv si foarte adesea separate.

Reprosexul

Primul tip de act sexual este cel de reproducere sau “Reprosexul”. Este simplu, direct, usor de inteles si, sa zicem nu prea popular. In fiecare an oamenii cheltuiesc miliarde de dolari pe articole de prevenire a sarcinii pentru a evita Reprosexul. In viata unei personae obisnuite Reprosexul se petrece cam de cinci ori sau chiar mai putin. Toate cerintele acestei forme de sexualitate pot fi indeplinite foarte bine in 3-4 minute si acest lucru poate fi facut probabil mai eficient de o terta persoana dezinteresata – asa cum se intampla uneori in inseminarea artificiala. Reprosexul este un mijloc de a-l prezenta pe domnul Spermatozoid doamnei Ovul – ce fac dupa aceea depinde de ei.

Reprosexul are aprobarea si sprijinul oficial al preotilor, al liderilor morali si al matusilor virgine. Desi poate ca nu il practica, din motive evidente, il recomanda (sau il impun) maselor.

Reprosexul este unanim nepopular printre adolescenti, indragostiti necasatoriti, burlaci tineri, fete singure si doamne cu zece copii sau mai multi. Principalele guverne ale lumii sprijina sau descurajeaza acest tip de act sexual in functie de cifra populatiei lor in acel moment. Se gandesc bine cu ce o sa-i hraneasca si cu ce o sa-i imbrace pe viitorii cetateni.

Sexul din dragoste

Sexul poate fi si un mod de a exprima iubirea. Cand s-a spus totul, legatura emotionala care rezulta din fuziunea dramatica a doua corpuri si spirite poate fi cel mai profound mod de a spune “Te iubesc!” Exista la barbati si femei in orice etapa a vietii lor, tinde sa dispara daca nu este pastrata cu grija, iar cei care au experimentat-o spun ca tinde sa creasca odata cu trecerea timpului. Casatoria nu este o conditie prealabila, si unii cinici spun chiar ca omoara dragostea din sex. Toata lumea este de partea Sexului din dragoste, in special compozitorii hiturilor si vanzatorii de felicitari, dar nu orice il poate experimenta.

Sexul de placere

A treia forma de sex a capatat de-a lungul anilor o reputatie proasta. Multe religii vestice sunt impotriva ei, educatori si lideri morali o condamna unanim, parintii sunt (aparent) impotriva ei – dar toti vor sa obtina cat mai mult de la ea. Acesta este Sexul de placere, facut pentru impartasirea exaltarii fizice si emotionale si simtind toate placerile care apar dintr-o experienta sexuala completa. Acesta este Sexul de placere in toata frumusetea sa.

Aproape toti cei sub 25 de ani si-o doresc intens, chiar daca in secret. Nu-i nimic rau in Sexul de placere. Fiintele umane – si de fapt, toate mamiferele – au un penis si un vagin si o tendinta covarsitoare de a le folosi. Nu exista nici un motiv pentru care nu ar trebui sa o faca, intr-un mod care sa le aduca placerea maxima – fara a-i vari in incurcatura.

S-au scris biblioteci intregi pentru a strange argumente impotriva sexului de placere. Chiar si dupa secole de astfel de spalare a creierului, majoritatea fiintelor umane nu sunt convinse. Si parca cu cat se scrie mai mult impotriva lui, parca si mai mult creste numarul aderentilor si practicantilor Sexului de placere deplina. Oare de ce?











Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, luni, 28 septembrie 2009


Leave a Reply