ROMANIA,TARA LU' PESTE



Politistii care l-au scapat pe Bandris, care conducea un jeep, l-au urmarit pe infractor cu... Loganul! - De 24 ore, Borsa este impanzita de politisti

Actiunea de cautare si prindere a borseanului Nicoara Mihali, zis „Bandris”, este in plina desfasurare, fiind extinsa si in judetul Suceava. Politistii si jandarmii au impanzit Borsa. Au facut filtre pe toate strazile din orasul maramuresean, iar alte echipaje continua cautarile prin munti. Actiunea a inceput in urma cu aproximativ 24 ore si trupele de interventie sunt decise sa nu se retraga pana cand nu-l vor gasi pe fugarul borsean.

Problemele pe care le intampina politistii in desfasurarea activitatii se leaga de mijloacele de deplasare. Avand in vedere faptul ca fugarul a fost vazut ultima data la volanul unei masini de teren, inregistrata in Marea Britanie, politistii au probleme serioase in ceea ce priveste deplasare pe terenul accidentat din zona muntoasa. „Ne deplasam cum putem. Avem la dispozitie un autovehicul de interventie 8+1, o masina WV Vento si... Logan-urile din dotare. Dar actiunea de cautare continua”, a declarat inspector Voichita Zehan, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.


Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, sâmbătă, 5 septembrie 2009


Leave a Reply