PARADA BROSCUTELOR – 50 de "broscute" fac parada in Baia Mare si in Maramures




Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





Clubul VW Käfer din Baia Mare organizeaza, in perioada 4-6 septembrie 2009, a cincea editie a Intalnirii Internationale a broscutelor la Baia Mare. Pregatirile sunt in toi, ca in fiecare an inainte cu cateva zile de deschiderea oficiala, dupa cum a anuntat Ioan Vlad, presedintele VW Käfer Club Baia Mare. Acesta a mai spus ca se asteapta participarea a circa 50 de ”broscute” atat din tara, cat si din afara granitelor.

In acest an, intalnirea va avea loc in cadrul complexului Secret Garden din Danesti, insa baimarenii vor avea ocazia sa urmareasca deja celebra ”Parada a broscutelor” chiar inainte de plecarea spre casa a participantilor la intalnire, mai precis duminica – 6 septembrie. Organizatorii vor comunica ora de incepere a paradei la deschiderea evenimentului.

Masinile vor fi expuse si in prima zi a manifestarii – vineri, 4 septembrie, pe platoul din Piata Millenium, intre orele 16.00 si 20.00. Seara, coloana se va indrepta spre Danesti, iar a doua zi dimineata se va porni pana la Sapanta, iar la intoarcerea se vor acorda premii pentru proprietarii ”batranelor doamne”, precum si pentru cea mai frumoasa ”broscuta”.











Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, marți, 1 septembrie 2009


Leave a Reply