Accident rutier cu cinci victime, in localitatea Chechis


Accident grav petrecut in cursul serii de duminica, in localitatea maramureseana Chechis (comuna Dumbravita). In jurul orei 21, din cauza vitezei excesive cu care a rulat, autoturismul Dacia Nova condus de o tanara de 24 de ani, a iesit de pe carosabil, izbindu-se de trunchiul unui copac. Ulterior, masina a revenit pe carosabil. Impactul a fost atat de violent, incat a fost nevoie de intereventia pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, pentru descarcerarea pasagerilor. Din fericire, toate cele cinci persoane aflate in autoturism au scapat cu viata. Acestea au fost transportate la Unitatea de Primire Urgente, din cadrul Spitalului Judetean din Baia Mare, pentru acordarea ingrijirilor medicale. Deocamdata, nu se cunosc alte date privind starea de sanatate a acestora.

Update...


Un grav accident de circulatie a avut loc in aceasta seara, 2 august, pe drumul spre Targu Lapus, in zona localitatii Chechis. Potrivit informatiilor de la fata locului, in urma accidentului sase persoane, toate din aceeasi masina, au fost ranite si transportate la spital. La fata locului au fost trimise echipa de descarcerare a ISU Maramures, precum si mai multe masini ale Ambulantei care sa preia ranitii.

Accidentul a avut loc pe drumul spre Chechis, iar in el a fost implicata o masina marca Dacia la volanul careia era o tanara, pe care iubitul acesteia si-a propus sa o invete sa conduca. Pe bancheta din spate se mai aflau patru prieteni ai acestora.

Tanara a intrat in depasirea unui autoturism, dar din cauza lipsei de experienta a pierdut controlul volanului, a iesit de pe carosabil si s-a izbit de un copac. Dacia a fost distrusa in urma impactului violent, astfel incat pentru scoaterea victimelor dintre fiare a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare.

Circa 200 de persoane au urmarit pompierii si personalul de la Ambulanta cum le acorda ajutor tinerilor raniti. Acestia au fost transportati cu ambulantele direct in UPU, ramanand internati. Medicul Iustin Ghenadie din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures a precizat ca cele sase victime erau constiente, iar starea lor era stabila. Mai grav ranita a fost soferita, insa toti tinerii au suferit traumatime multiple, inclusiv craniene, precum si diverse fracturi.

Masina pe care tanara a vrut sa o depaseasca nu a fost avariata, iar ocupantii acesteia nu au suferit niciun fel de leziuni. Politia a facut cercetari la fata locului, insa, potrivit martorilor, vinovatia ii apartine soferitei, care va fi cercetata penal, la fel ca si proprietarul masinii.

In by Moroșanul, duminică, 2 august 2009


Leave a Reply