Control de la Bucuresti la Inspectoratul Judetean de Politie - Evenimentele de la Borsa au atras verificarea sefilor politistilor Maramureseni



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





Control inopinat, sambata trecuta, la Inspectoratul Judetean de Politie Maramures. Doi reprezentanti de la centru a fost trimisi sa verifice activitatea sefilor IJP. S-au luat declaratii, s-au verificat acte, s-au cerut explicatii. Insa trimisii Ministerului de Interne si ai Inspectoratului General al Politiei Romane nu s-au declarat tocmai multumiti de datele obtinute. Cel mai probabil, in cursul saptamanii viitoare, va urma un alt control. De data aceasta mult mai amplu. Unul de fond pentru Politia Maramures.

Aceste verificari vin in urma numeroaselor scandaluri generate de situatia de la Borsa, unde infractorii sunt tot mai greu de stapanit de reprezentantii Politiei. Acestia din urma nu mai reprezinta o autoritate in zona, ci, din contra. Viata le este pusa in pericol in urma actiunilor unor localnici certati cu legea. In cadrul ultimei interventii, masina Politiei a fost lovita de trei ori de autoturismul de teren condus de interlopul Nicoara Mihali Bandris, unul dintre tinerii recunoscuti pentru faptele de violenta de care a dat dovada pana acum. A fost nevoie de utilizarea armelor de foc pentru a-l opri pe Bandris. Insa, acestea nu au dus si la prinderea sa. Bandris a disparut fara urma prin padurile din localitate. Nici pana la aceasta ora politistii nu au reusit prinderea sa. In cursul zilei de miercuri, este asteptata o reactie a politistilor maramureseni vizavi de ultimul control.












Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, miercuri, 12 august 2009


Leave a Reply