Indicatoarele rutiere din Borşa sunt ciuruite de gloanţe



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





După descinderile jandarmilor în cazul "Buldozerul", în localitatea maramureşeană Borşa ies acum la iveală şi alte surprize. În oraş, indicatoarele rutiere nu sunt folosite doar pentru a orienta sau a avertiza şoferii. Atât la intrare cât şi la ieşirea din Borşa în loc de "Bun venit" sau "Drum bun" pe panouri se pot vedea urmele gloanţelor trase de localnici.

Incatoarele rutiere de la intrarea în oraş oferă aceeaşi privelişte: găuri făcute de cartuşe trase din pistoalele mitralieră sau din puşti de vânătoare.

Oamenii spun că poliţiştii nu fac nimic, cu toate că ştiu cine sunt cei care trag la ţintă în panouri. De altfel, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Viorel Stroe, a declarat la Realitatea TV că în Borşa, oamenii legii sunt la mâna interlopilor.

Potrivit lui Viorel Stroe, însuşi şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, comisarul şef Ioan Isac ar fi închis ochii la numeroasele fărădelegi comise în zona Borsa din cauza că ar avea legături de rudenie cu unul dintre suspecţii din cazul "Buldozerul".

În urmă cu trei săptămâni, nouă persoane au fost reţinute în dosarul privind sustragerile de vehicule rutiere şi utilaje de construcţii din spaţiul comunitar. Anchetatorii au mai reţinut, joi, alte trei persoane implicate în caz,iar azi
08.08.2009 un altul.











Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, sâmbătă, 8 august 2009


Leave a Reply