AI FOST LA CONCERTUL MADONNEI? ŢIE CUM ŢI S-A PĂRUT?




Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





* Cadou de final: Madonna a mimat un act sexual cu dansatorii săi, apoi s-a făcut nevăzută, lăsându-şi fanii să se îndrepte spre ieşire pe muzica lui Michael Jackson.

* Final de concert incendiar. Cu un joc de lumini şi lasere superb pe fundal, Madonna şi-a încântat fanii cu câteva melodii electrizante: "Ray of light", "Hung up" sau "Give it to me", cântece pe care starul a cerut publicului să creeze o atmosferă cât mai veselă.

* Madonna şi-a schimbat pentru ultima oară ţinuta: pantaloni negri şi un corset. Publicul a recepţionat foarte bine celebrul cântec "Like a prayer", în vreme ce concertul se apropie de final.

* Trecerea la cea de-a patra şi ultimă parte a concertului, cea denumită "Rave" a fost făcută în timp ce pe monitoare erau proiectate o serie de imagini cu mesaj: atrocităţi, catastrofe naturale, dar şi fotografii ale celor mai importanţi lideri politici din lume.

* Uşor moment tensionat, spre finalul celei de-a treia părţi a concertului. Madonna şi-a ţinut un pic fanii de vorbă, însă nu toate reacţiile i-au fost favorabile. "România, mă bucur să mă aflu aici!", a fost fraza care i-a adus aplauze. "Şi eu vă iubesc", a continuat Madonna, care a atins apoi un subiect sensibil. "Am auzit la ştiri că ţiganii din Europa de Est sunt discriminaţi", a spus artista, moment în care o parte a publicului a început să huiduie. "Asta n-ar trebui să se întâmple, şi ei sunt oameni ca şi noi", a încheiat ea.

* "Miles away" a fost o altă melodie care a readus publicul la viaţă. "Bucureşti, vă distraţi?" a fost întrebarea care a provocat un val de aplauze din partea fanilor. Madonna arată impecabil şi dansează de minune, în pofida tocurilor destul de înalte.

* "I love Bucureşti!", "V-aţi făcut temele?" şi-a întrebat Madonna publicul, în debutul părţii a treia a concertului, "Gypsy".

* Artista a reuşit să ridice serios nivelul adrenalinei publicului. În timpul celebrului hit "Music", Madonna a repetat momentul "Britney", sărutându-se cu una dintre dansatoarele sale, spre deliciul fanilor. Apoi, cântăreaţa şi-a smuls fustiţa, aruncând-o în direcţia publicului.

* Omagiu pentru Michael Jackson! Madonna nu l-a uitat pe MJ, căruia i-a dedicat aproape două minute din spectacol. Pe acordurile din Billie Jean şi Thriller, chipul lui Michael Jackson din tinereţe a fost proiectat pe monitoare, în aplauzele generale. "Mulţumesc Michael! Ai fost cel mai mare artist din toate timpurile!", a strigat cântăreaţa

* Condiţie fizică excepţională pentru Madonna! Superstarul a sărit coarda câteva minute, fără să dea vreun semn de oboseală.
* "Hai România, poţi mai mult de atât!", a cerut Madonna sprijinul publicului, parcă prea puţin implicat în spectacol.

* Madonna a început partea a doua a concertului, denumită "Old School". Îmbrăcată într-un hanorac, cu fustă scurtă, ciorapi şi adidaşi negri, cu mănuşi fără degete, Madonna a revenit pe scenă sărind coarda.

* "Ajutată" de patru dansatoare şi patru dansatori, diva a început deja să facă atmosferă. Madonna n-a ezitat să-şi bage microfonul în chiloţi, electrizând publicul.

* O limuzină şi-a făcut apariţia pe scenă, în timpul melodiei The Beat Goes On.

* Cel puţin Madonna nu ne-a confundat cu Budapesta! Vedeta a strecurat şi un "Bine te-am găsit Bucureşti!"

* Prima interacţiune a Madonnei cu publicul a fost un scurt "Hello Romania!". Îmbrăcată în negru, cu cizme până la genunchi, Madonna şi-a început concertul cu piesele Candy Shop şi Beat Goes On.

* La ora 21:49, Madonna şi-a făcut, în fine, apariţia pe scenă, în uralele zecilor de mii de fani, deja uşor iritaţi de amânarea startului.

Cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului 20 se pregăteşte să-şi înceapă primul concert în România, în faţa unui public numeros: câteva zeci de mii de oameni au luat cu asalt parcul Izvor, locul marelui show.

* Anunţată iniţial pentru ora 21:30, apariţia vedetei pe scenă s-ar putea amâna aproape de ora 22:00.

* Fanii prezenţi la spectacol au avut mari probleme în a-şi potoli setea. Şi asta pentru că, într-o căldură infernală, tentativa de a-ţi procura o sticlă de apă în afara zonei de concert a necesitat mai bine de o jumătate de oră.

* Încălzirea pentru concertul Madonnei a fost făcută de DJ Paul Oakenfold.

* Show-ul de la Bucureşti este alcătuit din patru episoade - "Pimp", "Old School", "Gypsy" şi "Rave" -, pentru fiecare dintre acestea, Madonna şi dansatorii ei având diferite ţinute, pe care şi le vor schimba pe parcursul spectacolului.

* Spectacolul impresionant de sunet şi lumini - 1.000 KW lumină, 2.000 KW de lasere, 600 KW de sunet - va fi susţinut de 160 de boxe, 120 metri pătraţi de ecrane video, 4 turnuri de întârziere de aproximativ 20 m înălţime, 20.000 m de cablu electric fiind necesar pentru racordarea echipamentului.

* Cântăreaţa a sosit marţi seara în Bucureşti, însoţită de iubitul ei, Jesus Luz, dar şi de copii ei.











Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply