TELEGONDOLA – BORSA – Saptamana viitoare incepe montarea telegondolei pe partia de la Borsa

© "Maramuresul Online"

© 2009



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





De saptamana viitoare incep lucrarile la montarea instalatiei pentru telegondola de la Borsa. La partia de schi din Borsa, lucrarile sunt in plina derulare, telegondola urmand sa fie inaugurata la inceputul iernii. Autoritatile borsene supravegheaza indeaproape modul de derulare a investitie de la partia de schi de la Borsa. Viceprimarul orasului Borsa, Gavrila Bota a afirmat ca aici lucrarile se deruleaza in continuare si ca in conformitate cu graficul stabilit, iar de saptamana viitoare urmeaza montarea telegondolei. De montaj se va ocupa firma Dobermaier.

”Lucrarile la partie continua, iar de sapatamana viitoare se va lucra la instalatia pentru telegondola”, a spus viceprimarul Gavrila Bota.

Telegondola si noua partie olimpica ar urma sa fie inaugurate la inceputul iernii. Pe timp de iarna, telegondola ii va transporta pe schiori pe partie, iar vara va facilita vizitarea Parcului National Muntii Rodnei. Conform estimarilor auoritatilor, la finalizarea investitiei, Borsa va deveni o statiune care va atrage numerosi turisti.











Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply