ACCIDENT SEINI – FOTO - Imagini terifiante dupa accidentul in care un sofer a ars de viu langa Seini

Un grav accident de circulatie a avut loc in seara zilei de azi, 1 august, la iesire din Seini, in urma acestuia un sofer pierzandu-si viata in conditii cumplite, iar alte trei persoane fiind ranite si transportate de urgenta la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. O coliziune intre doua masini, care, in mod firesc, nu ar fi trebuit sa duca la un eveniment rutier prea grav, s-a sfarsit cu o tragedie, dupa ce unul dintre conducatorii auto a murit carbonizat sub ochii neputinciosi ai martorilor accidentului.

Doua autoturisme marca Renault care circulau pe directia Seini - Baia Mare au fost implicate in tragicul accident. Potrivit relatarilor martorilor, soferul uneia dintre masini a intrat in depasire, dar nu s-a asigurat suficient si a acrosat autoturismul din fata sa. Ambele Renault-uri s-au rotit efectiv in urma impactului, iar cel intrat in depasire a fost proiectat intr-un copac si s-a aprins pe loc. Soferul a ramas incarcerat, portiera sa fiind blocata de copacul in care a intrat, iar el fiind prins se pare de centura de siguranta, dar si de bord care a venit in el.

Martorii accidentului au sarit in ajutorul victimelor din masina in flacari, reusind sa scoata trei dintre ocupantii acesteia. Din nefericire, pe sofer nu l-au mai putut salva, pentru ca flacarile au fost mult prea mari.

Soferii din trafic si-au luat extinctoarele din masini si au incercat sa stinga incendiul, insa, in ciuda stradaniilor, nu au reusit sa il scoata pe conducatorul auto, acesta murind carbonizat la volan.

Cele trei persoane scoase din masina, sotia soferului, in varsta de 44 de ani, fiica acestuia de 13 ani si bunica - din Baia Mare, au fost transportate cu ambulanta la spital. Ocupantii din celalalt Renault, tot o familie compusa din sot, sotie si fetita, nu au avut nevoie de prim-ajutor, leziunile suferite fiind minore

La fata locului a fost trimisa si o echipa de criminalisti, care sa stabileasca daca soferul a ars de viu sau a decedat imediat dupa impact, in urma leziunilor suferite. De asemenea, la fata locului a fost prezent si comisarul Ioan Carlig din cadrul Serviciului Politie Rutiere (SPR) Maramures, care a declarat ca din primele cercetari a rezultat ca soferul care a intrat in depasire a murit ars de viu, neputand fi scos de participantii la trafic din masina in flacari. Renault-ul in care s-a aflat a fost mistuit in urma incendiului.
.

In by Moroșanul, sâmbătă, 1 august 2009


Leave a Reply