Un tanar de 19 ani din Borsa nu a oprit la semnalul politistilor. A fost prins dupa o urmarire de cateva sute de metriTrimite stirea pe Yahoo! Messenger

POLITIE. Nu mai mira pe nimeni faptele de infractionalitate din Borsa. Evenimentele recente indica o crestere alarmanta a numarului de tineri care savarsesc fapte penale. Ultimul exemplu: un tanar in varsta de 19 ani a trebuit sa fie urmarit de politie, pentru a fi identificat, deoarece conducea o motocicleta neinmatriculata.

La sfarsitul saptamanii trecute, un echipaj de politie l-a depistat, pe strada Victoriei, pe Adrian D. de 19 ani din Borsa, care conducea o motocicleta neinmatriculata. Desi i s-a semnalat regulamentar sa opreasca, tanarul nu a facut acest lucru. Politistii au demarat o urmarire ca-n filme, pentru a-l identifica pe conducatorul motocicletei. Dupa o urmarire de cateva sute de metri, motociclistul a fost prins de politisti. "In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca tanarul nu are permis de conducere. Motocicleta a fost imobilizata pana la clarificarea situatiei sale juridice. Politistii continua cercetarile si vor lua masurile legale ce se impun", arata Voichita Zehan, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.
Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply