Ce pretentii are Madonna de la organizatorii concertului de la Bucuresti?




Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





Pentru concertul Madonnei de miercuri, 26 august, din Parcul Izvor din Bucuresti, organizatorii trebuie sa asigure in culise: sala de masaj, o cabina de dus cu hidromasaj, o sala de gimnastica (echipamentele de fitness si elementele de design interior fiind aduse de echipa artistei), 500 de trandafiri albi si rosii , iar tavanul cabinelor trebuie sa fie din matase alba.

De asemenea, in culise se vor amplasa 500 de scaune si mese si 30 de canapele. O persoana din staff-ul Madonnei se asigura de faptul ca toate cerintele sunt indeplinite in cel mai mic detaliu, a comunicat Emagic Entertainment, care a mai precizat faptul ca Madonna este insotita in turneul mondial de un staff-ul personal format din 34 de persoane (antrenori de fitness, un terapeut, un designer de interior, un bucatar etc.).

Show-ul Madonnei „Sticky & Sweet Tour” este considerata cea mai de mare productie de eveniment din lume, angrenand o echipa de peste 1.200 de oameni. Show-ul este compus din patru parti: „Pimp”, „Old School”, „Gypsy” si „Rave”.












Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply