Mutu se va adresa Tribunalului Federal din Elvetia



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





Avocatul lui Adrian Mutu, Paolo Rodella, a declarat, vineri, ca jucatorul roman va face apel la decizia TAS, prin care este obligat sa plateasca clubului Chelsea suma de 17,1 milioane de euro, informeaza calciomercato.it, citat de Mediafax.

"In acest moment analizam sentinta TAS. In mod sigur, nu ne vom opri aici, vom face apel la Tribunalul Federal din Elvetia", a precizat Paolo Rodella pentru Sky Sport 24.

Avocatul a adaugat ca singurul lucru clar in acest caz este ca gruparea Chelsea a reziliat, in mod

unilateral, contractul cu Mutu. "Este o poveste care dureaza de patru ani. Lasand la o parte faptul ca este vorba de un test pozitiv, Chelsea a reziliat unilateral contractul cu Mutu. Ulterior, englezii au solicitat despagubiri, desi ei au fost cei care l-au concediat pe Adrian. Daca ar mai fi asteptat, ar fi regasit un jucator intr-o forma mult mai buna decat inainte", a spus Paolo Rodella.

Intr-o alta declaratie data de Paollo Rodella, pentru Lady Radio, avocatul lui Mutu precizeaza ca jucatorul roman este cat poate fi de linistit un om intr-o asemenea situatie.
"Am vorbit cu Adrian, de patru ani traieste cu aceasta problema. Este linistit in masura in care poate fi de linistita o persoana care a primit o lovitura de un asemenea gen", a precizat Rodella, citat de Fiorentinanews.com.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anuntat, vineri, ca a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotarat, pe 7 mai 2008, ca Mutu trebuie sa plateasca clubului Chelsea despagubiri in valoare de 17 milioane de euro.











Maramuresul OnlineMaramuresul Online


Leave a Reply