Singurul presedinte de Consiliul Judetean care vorbeste despre el la persoana intai plural, va organiza, fara bani, „Craciun in Maramures”

© "Maramuresul Online"

© 2009



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





„Vreau sa va spun urmatorul lucru: nu cu Elena Udrea, Maramuresul merita acest lucru (n.red., sa fie promovat), si ma uit la directorul de la Biblioteca (n.red., consilierul judetean Teodor Ardelean, directorul Bibliotecii Judetene), care e un document (n.red., documentat)", a declarat presedintele Consiliului Judetean (CJ) Maramures, Mircea Man. O declaratie contestata de majoritatea consilierilor din forul administrativ al judetului.

Man a subliniat ca promovarea evenimentului, inspirat probabil de “Paste in Bucovina”, proiect finantat (la greu) de Ministerul Turismului, se va face prin intermediul CJ Maramures. Insa, e clar!, a subliniat de mai multe ori pentru a lasa urma de indoiala, “noi, Consiliul Judetean” va organiza “Craciun in Maramures”. In opinia lui Man, o astfel de actiune se poate face si fara sprijinul darnicului ministru al Turismului, Elena Udrea, si, mai ales, fara... bani! “Deci, o sa lansam impreuna, Consiliul Judetean, Craciun in Maramures. Pentru ca chiar este obicei (n.red., ne scuzati pentru lipsa de lamuriri, aici chiar n-am inteles!) si fara bani (!). Deci, nu Elena Udrea, noi, Consiliul Judetean, lansam Craciun in Maramures”, a spus apasat Man, care nu se-mpiedica el de o cacofonie atunci cand isi cauta coerenta :).

Declaratia presedintelui de CJ a fost luata in deradere de majoritatea consilierilor judeteni, acestia vociferand in sala. “Cum, nu cu Udrea? Da cu cine facem Craciunul?” s-a intrebat consilierul liberal Vasile Ban. Man, vizibil deranjat de atitudinea consilierilor, a replicat prin ceea ce s-a dorit o ironie politica, ceea nu a facut decat sa-i atate si mai tare pe liberali, iar Man s-a vazut nevoit sa puna capat sedintei. Ce n-am inteles noi, nu “noi, Consiliul Judetean”, ci noi, astia care cotizam la bugetul de unde-si repartizeaza ei salariile, se organizeaza - cu bani sau fara bani - “Craciun in Maramures”, au ba? Vom face eforturi sa gasim la “noi, Consiliul Judetean” o farama de coerenta pentru a va informa :).












Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, duminică, 23 august 2009


Leave a Reply