CAMPANIE ANTICORUPTIE - Familia are viitor, coruptia nu! (VIDEO)



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





Directia Generala Anticoruptie (DGA) a lansat o noua campanie anticoruptie, care are in centrul atentiei familia. In urma consultarilor dintre ofiterii DGA si expertii germani cu care acestia colaboreaza, s-a convenit asupra realizarii un spot video cu mesajul anticoruptie: ”Familia are viitor, coruptia nu!”. Campania vizeaza reducerea disponibilitatii cetatenilor/functionarilor MAI de a oferi mita sau de a primi mita, atingand un punct sensibil, care poate sa conteze in momentul luarii unei decizii de a da sau primii bani contra unor servicii sau favoruri.

Campania este finantata din fondurile unui proiect care priveste ”Alinierea capacitatilor anticoruptie ale Ministerului Internelor si Reformei Administrative la standardele Statelor Membre ale Uniunii Europene”, implementat in parteneriat cu Departamentul de Investigatii Interne al landului Hamburg din Republica Federala Germana.

Campania face parte din Strategia Nationala Anticoruptie in Administratia Publica Locala pentru perioada 2008-2010 si planurile de actiune aferente, care prevad printre principalele directii de actiune cresterea gradului de informare, constientizare si responsabilizare a structurilor din administratie, dar si a publicului cu privire la riscurile pe care le comporta savarsirea faptelor de coruptie, dupa cum a informat DGA.











Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, luni, 10 august 2009


Leave a Reply