Politistii din Borsa, luati din nou la tinta! Suspectul a scapat iar!




Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





S-au auzit din nou impuscaturi, vineri seara, la Borsa, in judetul Maramures. Cel care a deschis focul este un tanar de 22 de ani, suspect in cazul "Buldozerul". Politisti aflasera ca este in localitate si se pregateau sa-l prinda, dupa o luna de cautari.

Cand s-a vazut incoltit, fugarul a scos arma, a tras fara ezitare, iar apoi s-a pierdut in padurea de la marginea orasului. Zeci de ofiteri ai trupelor speciale, jandarmi si politisti au incercuit zona si pe toate drumurile din apropiere au fost organizate filtre.

Nicoara Mihali a fost identificat in Borsa, conducand o masina de teren, cu numere straine. Tanarul a observat imediat ca este urmarit si a pornit in tromba spre marginea orasului. Aici, politistii au incercat sa ii iasa in cale, dar suspectul a inceput sa traga spre ei. Desi au deschis si ei focul, oamenii legii n-au reusit sa-l opreasca.

In urma cu o luna, el a lovit o masina a politiei si a reusit sa scape.

Tanarul este suspect intr-un dosar de furturi de utilaje din strainatate si pe numele sau exista deja un mandat de arestare pentru ultraj contra bunelor moravuri si distrugere.

Tanarul a demarat in tromba in padure intr-o zona neaccesibila autoturismelor. Colegii mei, cunoscand topografia terenului, cu drum in serpentine si accidentat, au incercat sa ii iasa in fata si, cand masina era la 70 de metri in fata autoturismului urmaritului, din masina respectiva s-a deschis foc asupra politistilor. Au ripostat si au tras spre autoturismul de teren aflat in miscare. In aceste conditii, tanarul s-a indepartat.
comisar Voichita Zehan, purtator de cuvant IPJ Maramures









Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, sâmbătă, 5 septembrie 2009


3 Responses to Politistii din Borsa, luati din nou la tinta! Suspectul a scapat iar!