Copil nou-nascut gasit mort in WC-ul unei gospodarii din Rona de Sus



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





PRUNCUCIDERE:
VIDEO
O femeie in varsta de 30 de ani, mama a trei copii, este cercetata de politistii din Rona de Sus pentru pruncucidere, ancheta fiind deschisa in cursul zilei de azi, 19 iulie. O localnica a reclamat ca femeia, care pana in urma cu o saptamana avea o sarcina vizibila, nu mai este insarcinata, dar nici nu are copilul. Purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Voichita Zehan, a declarat ca politistii au demarat cercetari, iar din primele verificari a rezultat ca femeia din Rona de Sus a dat nastere unui fat in urma cu aproximativ o saptamana. In urma anchetei, copilul nou-nascut a fost gasit mort, aruncat in WC-ul din curtea casei femeii.

Voichita Zehan a declarat ca investigatiile sunt in curs, iar in present politistii incearca sa stabileasca daca sunt in fata unui caz de pruncucidere. Cadavrul fatului a fost transportat la morga Spitalului Municipal din Sighetu Marmatiei pentru a se stabili daca s-a nascut mort sau in momentul in care a fost aruncat in WC mai traia inca.

In Rona de Sus se vorbeste deja despre ce a facut femeia, iar oamenii sunt stupefiati, precizand ca nu s-au gandit ca la ei in comuna sa se intample o asemenea grozavie, desi, chiar la inceputul anului, un alt caz socant s-a inregistrat in Rona de Jos. Atunci, o femeie din localitate a fost pusa sub acuzare dupa ce si-a aruncat copilul nou-nascut in soba.













Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, duminică, 19 iulie 2009


Leave a Reply