Sarmale de Maramures



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



Iti trebuie:

1/2 carne tocata de porc
200 ml ulei
1 cana orez spalat
1/2 l bulion
2 ardei grasi trecuti prin masina
cimbru
1-2 rosii mari macinate (trecute prin masina de tocat)
sare
1 ceapa mare macinata
piper
marar.
Pregatesti asa:

Amesteci ingredientele cu ulei, bulion, sare si piper dupa gust.
Impachetezi amestecul in foi de varza murata.
Pe fundul oalei de pamant pui un strat de varza tocata, apoi ciolan afumat de porc, un fir de cimbru, un fir de marar si, peste acestea, asezi sarmalele.
Torni apa fierbinte si le acoperi.
Le dai la cuptor.
O sa vezi, de la ardei gras vor avea un gust minunat!
Portii: 6-8 portii
Pregatire: 2 ore si 40 minute
Bucatarul te invata:
Aceasta reteta este specifica Maramuresului.

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmale de Maramures "
Va dorim " Pofta Buna ".











Maramuresul OnlineMaramuresul Online

Lasa un comentariu pentru acest articol


Leave a Reply