Sotii Florentina si Petre Giurgi au cantat la logodna baiatului "Printului tiganilor"





Trimite stirea pe Yahoo! Messenger











Petrecere cu manele si muzica lautareasca la logodna fiului lui Leo din Strehaia, pe numele adevarat Mihai Ion Stelica - unul dintre cei mai bogati rromi din tara. Celor 500 de invitati la petrecerea data in cinstea lui Alin, viitorul mire, si a logodnicei sale Madalina li s-au alaturat sotii Florentina si Petre Giurgi, care au cantat alaturi de lautari si manelisti celebri.



















Tatal mirelui a invitat nume cunoscute in lumea muzicii, printre care Viorica de la Clejani, Babi Minune, Florin Salam, Carmen Serban – care i-a fost si iubita lui Leo din Strehaia -, Stana Izbasa. Printre primii care au cantat au fost sotii Giurgi, care au intrat in scena exact in momentul in care mirele si-a facut aparitia in imensul cort instalat in curtea palatului lui Leo din Strehaia din Mehedinti. Florentina Giurgi a fost cea care a facut onorurile in momentul in care bunicii mirelui Alin i-au dat miresei o salba cu 1.000 de galbeni.



Leo de la Strehaia nu s-a uitat la bani, asa ca a fost un adevarat ospat la logodna fiului. Nu a lipsit nici traditionala ploaie cu bani, dar nici dedicatiile muzicale. Muzica moroseneasca i-a facut pe invitati sa scoata din buzunare zeci de bancnote de euro, dolari sau de 100 lei. Florentina si Petre Giurgi abia au reusit sa faca fata avalansei de dedicatii speciale.



"Si... din partea domnului presedinte al tiganilor. Sa traiasca domnul Leo!", "Pentru Alin, multi ani si sa traiasca toti invitatii!", "Si din partea domnului Leo pentru Madalina, cea mai frumoasa nora, sa traiasca la multi ani!", "Special pentru mama domnului Leo sa traiasca la multi ani!", "Pentru sora doamnei Stela si fratele doamnei Stela sa traiasca la multi ani!" s-a auzit pe toata durata concertului lor.



Bineinteles, in tot acest timp, bancnotele "ieseau" din buzunare si ajungeau in mainile Florentinei sau in arcusul vioarei lui Petre Giurgi. Cat au castigat cei doi maramureseni in urma interpretarii pe care au avut-o la Strehaia nimeni nu stie, dar in mod cert nu au facut drumul pana acolo degeaba.



Petrecerea din palatul Printului Tiganilor a continuat, desi a fost o oarecare ”inghesuiala” in curte din pricina darurilor. Tanara familie a primit de la parinti un mobilier adus tocmai din Dubai, iar tanara miresa, o garderoba sa-i ajunga toata viata. Salbele din galbeni au fost cele care au luat insa ochii, pentru ca pe ele au fost insirate peste 1.000 de monede.




















Maramuresul OnlineMaramuresul Online

In by Moroșanul, duminică, 12 iulie 2009


Leave a Reply