Michael va avea sicriu din aur


Pregătirile pentru funeraliile lui Michael Jackson, ce se vor desfăşura pe 7 iulie, intră pe ultima sută de metri. La Staples Center, unde va avea loc comemorarea publică, străzile au fost blocate de poliţie, iar televiziunile au inceput să-şi instaleze carele de transmisie. Între timp, la cimitirul Forest Lawn, trupul neînsufleţit al cântăreţului a fost transferat într-un sicriu placat cu aur.

La cimitirul Forest Lawn, trupul lui Michael a fost scos din sicriul alb în care a fost transportat şi aşezat în altul. Se pare că la iniţiativa actriţei Liz Taylor - cea mai bună prietenă a starului - cadavrul a fost pus într-un coşciug placat cu aur de 14 carate, identic cu cel al cântăreţului James Brown, idolul lui Jackson.

Conform firmei producătoare, sicriul a costat cel puţin 25.000 de dolari, care însă nu au fost plătiţi de familie, ci, potrivit unui reprezentant al companiei Batesville Casket, de un prieten al starului. În decembrie 2006, Jackson şi-a exprimat admiraţia faţă de coşciugul în care se afla trupul lui James Brown şi a afirmat: “Acesta e cu adevărat un sicriu demn de un rege”.


Trimite stirea pe Yahoo! Messenger













Maramuresul OnlineMaramuresul Online

Lasa un comentariu pentru acest articol


Leave a Reply