HANDBAL. Maine - Minaur intra in cantonament



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



Lotul Minaurului s-a reunit in 29 iunie, data de la care a efectuat antrenamente de readaptare la efort pe terenul de atletism. Maine, Minaur merge la Ocna Sugatag, acolo unde va efectua un cantonament de circa doua saptamani. Urmeaza ca si Alexandru Asoltanei sa se alature echipei in cursul zilei de maine, 6 iulie.

Tot maine este ultima zi in care Djordje Pesic mai are ocazia sa se intoarca la echipa pe care a parasit-o marti, 30 iunie. In caz contrar, dat fiind ca jucatorul este, inca, sub contract si ca a parasit echipa fara sa ceara acordul, membrii Consiliului de Administratie au decis sa demareze procedurile de suspendare a acestuia.

Si tot maine se va elucida, probabil, dilema antrenorului principal de la Minaur, dat fiind ca, desi conduce de o saptamana antrenamentele echipei, Ion Craciun se pare ca nu a semnat, inca, contractul cu Minaur, piatra de incercare fiind daca oficialii baimareni vor gasi, pana la inceperea sezonului 2009/2010, fondurile necesare pentru achitarea datoriilor catre jucatori.










Maramuresul OnlineMaramuresul Online

Lasa un comentariu pentru acest articol


Leave a Reply