Buletin de presă


Buletin de presă
15.04.2009
Suspecţi de furt identificaţi

La Coroieni
Poliţiştii, în urma activităţilor desfăşurate, au identificat doi suspecţi care sunt cercetaţi pentru furtul a 15 saci cu ciment de pe un şantier din localitate. Ionuţ A. de 22 de ani şi A.B. de 17 ani din Coroieni sunt cercetaţi în libertate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

La Baia Mare
Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale au identificat doi minori suspecţi de comiterea a 4 furturi din poşete. Cei doi au sustras bani şi documente de la părţile vătămate iar prejudiciul nu a fost recuperat deocamdată. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce furau motorină
O patrulă de siguranţă publică a surprins pe str. Păltinişului doi tineri care sustrăgeau motorină dintr-un camion parcat pe marginea drumului. Suspecţii Vlad P. de 19 ani şi Mihai M. de 19 ani din Buşag aveau asupra lor mai multe canistre din plastic în care apucaseră să pună 25 de litri de motorină. Prejudiciul, în valoare de 100 lei a fost recuperat şi restituit păgubitului iar suspecţii sunt cercetaţi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

La Sighetu Marmaţiei
Un sighetean a sesizat poliţia că ieri persoane necunoscute i-au intrat în locuinţă şi i-au sustras bunuri în valoare de 500 lei. Poliţiştii au intervenit operativ şi la scurt timp de la sesizare au identificat suspectul: Ionel V. de 45 de ani din Sighet, cunoscut cu antecedente penale. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului. Suspectul este cercetat în libertate pentru furt calificat.
Infracţiuni la regimul circulaţiei

A condus o motocicletă neînmatriculată fără să aibă permis
Un echipaj de poliţie a identificat în trafic pe DC Tăuţii Măgherăuş - Băiţa pe Marian V. de 19 ani din Băiţa. Tânărul conducea o motocicletă neînmatriculată fără să aibă permis de conducere.

Atenţie tineri ! Conducerea unei motociclete fără a deţine permis corespunzător constituie infracţiune conform legislaţiei în vigoare.
Tot ieri, pe DC Băiţa – Ulmoasa, poliţiştii l-au identificat pe V.Z. de 17 ani din Baia Mare care conducea o motoretă fără să deţină permis de conducere.

Poliţiştii au întocmit dosare penale în ambele cazuri şi la finalul cercetărilor vor lua măsuri.

Evenimente rutiere

La Borşa
Ieri, la 10.50, pe str. Alexandru Ioan Cuza din Borşa s-a produs un accident. Vasile B. de 40 de ani din Strâmtura conducea un autoturism şi a efectuat o manevră de întoarcere prin viraj la stânga fără să se asigure corespunzător. Când a ajuns pe sensul opus a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de Ioan M. de 21 de ani din Borşa. În urma impactului Vasile B. a suferit vătămări corporale însă nu a rămas internat la spital.

La Cicârlău
Monica C. de 19 ani din Negreşti Oaş conducea spre Baia Mare un autoturism şi s-a angajat în depăşirea mai multor maşini care circulau în faţa sa. Conducătorul unuia dintre autoturismele depăşite, Mihai A. de 28 de ani din Apa, nu s-a asigurat corespunzător pentru a vira la stânga şi a intra în sediul unei firme, determinând-o astfel pe Monica C. să intre în şanţul din stânga pentru a evita coliziunea. Conducătoarea auto a suferit vătămări corporale şi a fost internată la Spitalul Judeţean.


Leave a Reply