I’LL BE BACK – Fosta consiliera PDL, Sanda Roman a revenit in politica


"I'll be back" este o replica devenita celebra prin filmul Terminator, dupa ce actorul si Arnold Schwarzenegger a rostit-o cu atat convingere in thriller-ul SF la moda in anul 1984. Replica i-a inspirat pe multi de-a lungul vremii, iar acum si pe fosta consiliera PDL, Sanda Roman, care azi, 25 aprilie, si-a facut “come back-ul” in politica, la conferinta de presa a PSD Maramures, unde a fost anuntata inscrierea ei in randul social-democratilor. Sanda Roman a fost primita in organizatia municipala a PSD Baia Mare, adeziunea fiind semnata de presedintele acesteia, Mircea Dolha.

Revenirea Sandei Roman pe scena politica se produce dupa o pauza de aproximativ o jumatate de an de la scandalul avut cu Mircea Man, liderul PDL Maramures, si cu putin timp inainte de campania electorala pentru europarlamentare, in care fosta consilera a anuntat ca se va implica activ.

Sanda Roman a reusit intr-o perioada scurta, de aproximativ doi ani, sa se faca vizibila pe scena politica locala si chiar sa acceada in structurile de conducere a partidelor din care a facut parte – PLD si PDL, in ciuda tineretii si lipsei de experienta, fapt ce a starnit numeroase adversitati si a facut sa fie implicate in mai multe scandaluri, care au facut-o, de altfel, sa piarda si statutul de consilier local, dobandit dupa alegerile din 1 iunie 2008.

Acum, Sanda Roman s-a intors, cu planuri mari, imbratisand doctrina social-democrata, dar sugerand ca nu este o traseista politic pentru ca nu considera ca a facut parte din PDL, iar in PLD a ramas pana la capat, adica pana la fuziunea esuata cu democratii. “Am simtit o forta in PSD, prin urmare mi-am zis ca trebuie sa ma inscriu aici pentru ca aici sunt oameni de cuvant, nu ca in PDL”, a explicat Sanda Roman.

Fara sa lase ragaz adversarilor politici, mai ales a celor din PDL, sa “digere” inregimentarea in PSD, fosta consiliera a iesit chia din prima zi cu o declaratie “tare”, spunand ca ii pare foarte rau ca, in campania electorala de la alegerile locale, a ajutat la “votarea incompetentei”.



In by Moroșanul, duminică, 26 aprilie 2009


Leave a Reply