EMISIUNE - Cornelia si Lupu Rednic vor avea o emisiune proprie la Antena 2


Interpretii de muzica populara Cornelia si Lupu Rednic, invitati speciali la Miss Maramures 2009, au anuntat publicul prezent in sala ca de Paste au pregatit un show special pentru Antena 2, care va reprezenta si un proiect pilot realizat impreuna cu producatoarea Roberta Dimitriu si care se va continua cu o emisiune proprie la postul de televiziune.

Sotii Cornelia si Lupu Rednic, consecventi cu promovarea folclorului din Maramures la Bucuresti, au venit insotiti in judet de catre producatorul tv. “De sarbatori prezentam Pastele in Maramures, dar apoi vom avea o emisiune cu numele “Lupii vin cu voie buna”, unde vom promova toate zonele folclorice din judet, Chioar, Lapus, Codru. Emisiunea o vom face Cornelia si cu mine”, a spus Lupu Rednic.

O parte din fetele care au participat la editiile precedente de la concursul Miss Maramures, precum si cele inscrise la cea din 2009 urmeaza sa fie invitate in cadrul emisiunii solistilor de muzica populara.



CODEBASE="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,22,0" ID="FVS" Width="452" Height="403">

WIDTH="452" HEIGHT="403" TYPE="application/x-shockwave-flash" pluginspage=http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">

In by Moroșanul, duminică, 12 aprilie 2009


Leave a Reply