ACCIDENT - Motociclist accidentat langa Biblioteca Judeteana din Baia MareUn accident rutier s-a produs azi, 19 mai, in jurul orei 11.00, in apropiere de Biblioteca Judeteana Baia Mare. Conducatorul unei motociclete care circula regulamentar pe bulevardul Independentei nu a mai putut evita impactul cu un autoturism Dacia Papuc, ce iesea de pe o strada laterala.

"Dacia nu a acordat prioritate de trecere motociclistului. Acesta a fost accidentat si transportat la spital pentru investigatii medicale, iar soferul autoturismului a fost dus pentru a-i fi recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei", a declarat agent Andrei Bonde de la Serviciul Politiei Rutiere Maramures.
Deocamdata nu s-a putut stabili cu ce viteza circula motociclistul, dar soferul Daciei sustine ca avea in mod sigur peste viteza legala. Declaratia acestuia este contrazisa, insa, de doi martori care au declarat ca motocicleta nu circula cu viteza.
Politistii continua cercetarile pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul si gradul de vinovatie al persoanelor implicate.
Leave a Reply