Paul Pacuraru un labagiu online ???

..sa fie asa sau e doar o facatura ?



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger























Flagrant. Filmul in care ex-ministrul apare, la un moment dat, cu chilotii in vine a fost realizat cu o camera web



CANCAN a intrat in posesia unei inregistrari video incendiare in care Paul Pacuraru apare gol, mangaindu-si organul genital Un film-bomba arunca in aer clasa politica! Ex-ministrul Muncii si Familiei Paul Pacuraru a fost filmat la bustul gol si cu chilotii in vine in timp ce vorbea cu o persoana pe net si isi mangaia organul genital. Inregistrarea video - realizata cu o camera web de catre interlocutorul sau interlocutoarea de pe net - are o poveste uluitoare.



Reporterii CANCAN au descoperit ca incredibilul film circula de mai multa vreme pe piata si ca detinatorii lui au incercat, pana acum, sa-l vanda in mai multe locuri. La un moment dat un fragment din inregistrare (mai exact, prima parte a filmului, in care politicianul era surprins doar la bustul gol, intretinand o conversatie pe internet) a fost lasat sa se "scurga" in presa. Ministru in functie la acea data, Pacuraru a declarat ca s-ar incerca discreditarea lui si a explicat: "Eram la mine acasa, unde stau cum vreau. Mai ales ca era foarte cald, ca eu nu am aer conditionat!". Ulterior, demnitarul a recunoscut ca este dependent de conversatiile pe internet: "Messengerul e un deliciu pentru mine, dar trebuie sa fiu foarte atent, ca niciodata nu stiu cu cine vorbesc!".




Cum se apara



Apoi a aparut si partea a doua a inregistrarii. Dupa ce fusese filmat de camera web dezbracandu-se de maiou, Paul Pacuraru este surprins intr-o ipostaza socanta: isi coboara chilotii si incepe sa-si maseze organul genital in fata calculatorului. In paralel politicianul si-a continuat discutia de la distanta cu persoana care il inregistra!

Contactat ieri de CANCAN, Paul Pacuraru spune ca misterioasa persoana care l-a filmat ar fi de origine romana si ca este stabilita la Munchen. "Am depus deja o plangere impotriva acelei persoane la politia germana deoarece este vorba despre o infractiune informatica si un trucaj ordinar. Adica, in film, pur si simplu nu eram eu! In primele imagini eram eu, dar mai departe totul este o facatura", a marturisit politicianul, exclusiv pentru CANCAN. Asadar, ex-ministrul Muncii sustine ca in prima parte a inregistrarii este el, intr-adevar, dar ca a doua parte ar fi un trucaj. "Totul a pornit de la un incident banal. Copilul meu lasase webcam-ul deschis si eu eram acasa la mine. Nimeni nu are nicio treaba cu spatiul meu privat. In film, repet, nu eram eu, e doar o facatura! Nu ma intereseaza absolut deloc cine si de ce a dat acum aceasta caseta!", ne-a mai spus politicianul.




De trei ori senator



Paul Pacuraru s-a numarat

in decembrie ?89 printre membrii fondatori ai PNL,

dar a devenit vizibil in politica abia in ?96, dupa ce a obtinut mandatul de senator de Galati. In 2000 si 2004

a fost reales ca senator, detinand si functiile de vicepresedinte sau secretar

al Senatului.

El a fost apoi ministrul Muncii si Familiei intre 2007 si 2008.

A demisionat din aceasta functie in septembrie 2008 dupa ce Senatul a aprobat DNA-ului inceperea urmaririi penale impotriva ministrului intr-un dosar de coruptie.

In prezent Pacuraru este doar membru PNL.



"In primele imagini eram eu, dar mai departe totul este o facatura"

Paul Pacuraru

In by Moroșanul, marți, 26 mai 2009


Leave a Reply